0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Garanti bitmek üzere ne alaka onu anlamadım? Bitmemiş işte, gitmeye yakın değişim olmuyormu yani? Hayret HTC M8w cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://alfayedek.net/productdetail/Alfa-Romeo-Giulietta-Vites-Topuz-Kapa-1995Açmışken açıklamalardaki civatayı da sıkarsınız.
Mersin yetkili servis hakkında başka başlıkta yazmıştım. Alfa Romeo'nun bu konuda ciddi şekilde çalışması gerekiyor ama umursadıklarını hiç zannetmiyorum. O konuda yazdığım konuya da değineyim; Kayseri'den bir arkadaşımız rolanti de kendiliğinden gaz veren 170'lik tct için daha önceden servise gidiyor. Boğaz kelebeğini değiştiriyorlar fakat sonuç değişmiyor. Yazılım güncellemesi yapılmasını gerektiğini söylüyorlar geldiğinde haber vereceğiz deniyor. Aradan süre geçince haber geliyor yazılımınız geldi denilerek. Arkadaş burdan Mersin'e gidiyor. Servise giriyor fakat araç beynine bağlanamıyoruz bu yazılım sizin araç icin degil sizin araca göre olanı isteyeceğiz geldiğinde haber veririz denilerek geri gönderiliyor. Şimdi bu arkadaş ilk gidişinde sorunu çözülmedi, ikinci gidişinde alay eder gibi sizin araca uygun degil gidin sonra çağırırız deniliyor. Mersin-Kayseri 350 km. Hadi yol masrafı neyse fakat garantili aracın sorununu çözemeden geri yolluyorlar. Şimdi kendisi İtalya'ya mail atacak. Bakalım neler olacak? Size de çok geçmiş olsun hocam. Sabrınız için tebrik ederim. Siz gerekeni yapmışsınız fakat karşınızda "boş" bir muhattap var. Unutmadan bir diğer kardeşimiz de Ankara Akota'ya bakıma gittiğinde "Neden satış için daha fazla reklam veya tanıtım yapmıyorsunuz" dediğinde Alfa Romeo'nun Türkiye'de satış yapma gibi bir derdi olmadığı söyleniyor. Sanırım biz çok iyi niyetliyiz. Kendi aramızda takılıp gidiyoruz (!)Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi