Herkese merhaba, uzun bir süredir otomobil detaylı boya bakım-koruma ve temizlik işleriyle ilgilendiğim malumunuz. 2013 yılında bir hobi olarak başladığım bu işlere, isteyenlere kendi yerlerinde uygulamaya gitmekle devam ettim. Bu süre zarfında birkaç yerde part-time çalıştım. Üniversite bitince de profesyonel olarak kendi yerimi açmaya karar verdim. Biraz akraba desteği, biraz kendi birikmişim derken ilk işimi kurmuş oldum

Paddock Detailing, genel olarak yukarda saydığım oto-motosiklet temizlik-bakım-koruma işlerinin yapıldığı bir mekan olarak gözükse de asıl amacım adından da anlaşılacağı gibi araçların yeniden hayat bulduğu, sadece bir iş-taşıt olarak görülmeyip değer kazandığı, insanların çatısı altında buluşup bir araya gelebildiği bir yer olarak tasarlandı. Bunu bir işletmeci değil, bir Alfisti, otomobil-motosikletsever olarak düşündüğümden emin olabilirsiniz. Günümüz koşuşturmasında,ben dahil, nefeslenip kafa dağıtılacak pek bir yer kalmadı malesef.
İşin teknik kısmına gelirsek; Padok 60 m2, 2-3 araçlık butik,ferah bir mekan. Yapılacak işler için yapısal ve teknik donanım, makineler, ışıklandırmanın yanında, kullanılacak malzemelerin hepsi belirli bir standardın üzerinde, dünya markaları kullanılarak hazırlandı. Koruma ürünlerinde marka olarak Dr.Beasley, Gyeon, Nanolex ve Ceramic Pro ürünlerini, polisaj,temizlik ve hazırlık evresinde Menzerna, 3D, Valet Pro, Adam's, Chemical Guys, Soft99 ve daha birçok farklı premium markanın ürünlerini kullanmaktayım.
Padok'un diğerlerinden farkı, kişiye ve araca özel uygulama, uygulama sonrası periyodik kontrol hizmetleri, perakende ürün satışı ile insanları hakettiği kalitede uygulama ve ürünlerle buluşturmak olacak. Tabela bayileri ve sokak arası yıkamacıların aksine aynı anda sadece 1 araç üzerinde çalışılacak. Tüm bunlar yapılırken ücretlendirmede yapılan işin gerçekten hakettiği neyse onun talep edildiği bir yol izlenecek.
Ben şimdiden çok heyecanlıyım

Bu yolda bana destek olan başta
@Sercan Keklik abim, ardından
@saskuran ,
@Bandırmalı ,
@MiTongin olmak üzere diğer nicklerini hatırlayamadığım tüm üyelerimize çok teşekkür ederim. Görüşmek üzere !

Mekanın taze taze ilk fotoğrafları gelsin

daha yapacağım çok iş var.