Pişman oldum, aklımda iyi bir marka olarak kalmıştı o an araştırmadım.Bosch filtreler hakkında fason hindistan üretim vs. diyorlar onun hakkında ne düşünüyorsunuz. filtremarketimde mann yağ filtresi yoktu ts için, olsa onu alırdım.Polende mk1 ,mk2 ayrımı yapmamışlar onun iadesiyle uğraşıyorum. Keşke hiç bulaşmasaydım :Dyağ basıncıyla ile ilgili bir sıkıntı yaratır mı?
grat,mga,votto aynı şirket sanırım.
Yağ filtresi için çok fazla bi seçeneğe gerek yok ihtiyaçta yok açıkcası.
Yağ Filtresi - Yakıt filtresi bunlar önemli parçalar. Mutlaka amaa mutlaka bana sorarsanız orj. alınması lazım. Tabi ama imkanlar dahilinde 2. seçenek bosch olabilir.
Mantıken baktığımızda 1998 model 200 bin e satılan araç 26 yaşında neler takıldı neler.. Orj diye diretmenin mantığı olmuyor. Neden? Orj 500 TL ise Bosch 140 TL.
Tabi araç kıymetli bakımlı, geçmişi bilinen ise o zaman tabi Bosch a da gerek yok bence. Orijinal her daim kıymetlidir.
Hava ve Polende şuan açık araa aalınacak en iyi yan kaliteli ürün Grat.
Neden Grat? Neden savunuyorum?
Grat ı ürettiren firma ile görüşüp Kendi kalite şartlarımız ile ürettiriyoruz. Grat benim veya SRC Otomotiv in malı değil. Sadece Disbt. ile yaptığımız beraber çalışmalaar sonucunda, belirli kalite şartları getirterek üretlermerini talep ettik. Ürettiler. Fakat tekrar ediyorum sadece hava ve polen filtresi ve bizim Gruplarımızda olmak kaydı ile. (Alfa Romeo - Lancia - Jeep - Chrysler - Dodge)