Alfisti Turkey
Alfisti Turkey

Gönderen Konu: 146 ti ?  (Okunma sayısı 996 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kemalanilyilmaz

• Membro
146 ti ?
« : 30 Ocak 2018, 21:10:34 »
Öncelikle herkese merhaba,aranıza yeni katıldım ve 2 gün sonra yeni aracıma kavuşmuş olacağım :) Şimdi merak ettiğim şu,yurt dışındaki sitelerde 146ti’ın teknik bilgilerine baktığımda bazı yerlerde 150,bazı yerlerde 155 hp olduğunu görüyorum..Ruhsata baktığımda 150 hp yazıyor eğer 155 lik olanları varsa neye göre değişiyor?Ti lerin makyajlı makyajsızları mı var? Aracım 97 model bu arada..İlginiz için şimdiden teşekkürler.Son olarakta ebayde orjinal qv jantlarını buldum çıkma şekilde almayı düşünüyorum,tavsiye edermisiniz?
Alfisti Turkey Faydalı Bağlantılar:
İlk Okunacak Başlık | Forum Kuralları | Resim Ekleme Sanatı

Kibitzer

• Membro
Ynt: 146 ti ?
« #1 : 30 Ocak 2018, 23:38:32 »
Öncelikle herkese merhaba,aranıza yeni katıldım ve 2 gün sonra yeni aracıma kavuşmuş olacağım :) Şimdi merak ettiğim şu,yurt dışındaki sitelerde 146ti’ın teknik bilgilerine baktığımda bazı yerlerde 150,bazı yerlerde 155 hp olduğunu görüyorum..Ruhsata baktığımda 150 hp yazıyor eğer 155 lik olanları varsa neye göre değişiyor?Ti lerin makyajlı makyajsızları mı var? Aracım 97 model bu arada..İlginiz için şimdiden teşekkürler.Son olarakta ebayde orjinal qv jantlarını buldum çıkma şekilde almayı düşünüyorum,tavsiye edermisiniz?
Emisyon yasaları nedeniyle 2.0 tspark motorlar 155ten 150ye düşürülmüştü. Yılından emin değilim.

admin

• Amministratore
« #2 : 31 Ocak 2018, 10:22:57 »
İlk çıkanlar versiyonlar 150 BG idi, daha sonra yazılım ve mekanik olarak iyileştirme (o zamanlar yeni çıkan 156 TS motoru) yapıldı 155 BG yükseldi. Sonra egzoz emisyon yasasındaki değişiklikler nedeni ile 150 BG düştü.

145 ve 146'lar da makyaj gören modeller.

İlk çıkanlarda kapı ve orta konsolda yatay havalandırma delikleri varken makyaj ile birlikte orta konsolda yer alan havalandırma deliklerinin olduğu kısım yekpare oldu ve kapı ile orta konsoldaki havalandırma delikleri yuvarlak oldular. İşçilik ve yalıtımda da hafif iyileştirmeler yapılmıştı.

Dış makyajda ise ilk çıkan modellerde tamponlar iki parça ve iki renkli iken makyajlılarda tamponların şekli değişti ve tamamı ile gövde renginde idi. Ayrıca sis farları yuvarlak oldu, ön ızgara farklılaştı. Bu arada ilk çıkan 145 ve 146'ların ön ızgaraları da farklıdır.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

Kemalanilyilmaz

• Membro
« #3 : 31 Ocak 2018, 20:14:36 »
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim,aracım bahsettiğiniz gibi makyajlı kasa o zaman,kafama takılan birşey daha var yalnız 150 hp sadece yazılım sebebiyle mi 5 hp düşük yoksa motorda 156 da kullanılan motor harici bir değişiklik var mı?

admin

• Amministratore
« #4 : 01 Şubat 2018, 08:58:56 »
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim,aracım bahsettiğiniz gibi makyajlı kasa o zaman,kafama takılan birşey daha var yalnız 150 hp sadece yazılım sebebiyle mi 5 hp düşük yoksa motorda 156 da kullanılan motor harici bir değişiklik var mı?

5 BG'nü kafaya takmayın. Eksik veya fazla olmasının hiç bir önemi yok. Siz olduğu hali ile mutlu ve mesut şekilde devam edin. Ama çok merak ediyorsanız farklar aşağıdaki gibidir;

- Alüminyum olan emme manifoldu ve motorun üst kapağı, plastik olan ile değiştirildi.
- Farklı yazılım.
- Farklı egzoz sistemi
- Vuruntu ve krank sensörü farklı.
- Egzantrik açıları bile farklıdır.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

Kemalanilyilmaz

• Membro
« #5 : 02 Şubat 2018, 17:22:37 »
5 beygiri kafama takmıyorum zaten sadece merak etmiştim aralarında fark var mı diye,ilginiz için çok teşekkür ederim :)

GoogleTagged

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2024, SimplePortal