Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

147 6 spark ve sorunlarım

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kürşat

öncelikle arabam 2.el ve 184 binde, sorunlarımı sıralayayım;
kilometre göstergem yanıp sönüyor.
abs, asr uyarısı alıyorum zaman zaman.
arka cam otomatikleri çalışmıyor aracı aldığım adam kitlediğini söylemişti söyle bir sorun varsa nasıl çözülür.
benzin göstergem sıfırın üstündeki çizgiye geldiğinde benzin bitiyor.
kilometrede ne kadar yakar bilginiz var mı ?
teşekkürler.

Doğa Tosun

göstergenin yanıp sönmesi bilgisayar bağlanıp halledilir eğer bir sorun yok ise. Benim 147'nin aküsü bittikten sonra çalıştırdığımda da yanıp sönüyordü ve bununla birlikte camları kesik kesik kapanıyordu. Bilgisayara bağladık, halloldu.

Abs-Asr uyarısını 4 tekerlek senkronize/düzgün dönmediğinde verir, normal seyir anında zaman zaman yapıyorsa bir problem olabilir.  Benim tahminim soketlerle ilgilidir, wd40 ile serviste çözülür. (beyinsel bir hata yoksa tabi)

arka cam otomatiklerinin km göstergesinin yanıp sönmesine bağladım ben. İkisi birlikte bilgisayara bağlanıp çözülecektir.

Benzin göstergesi de şamandıra yada benzin pompası ile ilgili olabilir bence, ve bence şamandıradır.

(çok daha bilgili forum üyesi abilerim en doğrusunu yazacaklardır, benimkiler benim tahminim :) )

ben kilometrede dikkatsiz kullanınca 23, kasarsam 21 kuruşa kadar düşürüyorum (lpg)
benzinde ortalamam 8-8,5 litre, lpg'de ise 9,5-10,5 arası değişiyor.
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

kürşat

You are not allowed to view links. Register or Login
göstergenin yanıp sönmesi bilgisayar bağlanıp halledilir eğer bir sorun yok ise. Benim 147'nin aküsü bittikten sonra çalıştırdığımda da yanıp sönüyordü ve bununla birlikte camları kesik kesik kapanıyordu. Bilgisayara bağladık, halloldu.

Abs-Asr uyarısını 4 tekerlek senkronize/düzgün dönmediğinde verir, normal seyir anında zaman zaman yapıyorsa bir problem olabilir.  Benim tahminim soketlerle ilgilidir, wd40 ile serviste çözülür. (beyinsel bir hata yoksa tabi)

arka cam otomatiklerinin km göstergesinin yanıp sönmesine bağladım ben. İkisi birlikte bilgisayara bağlanıp çözülecektir.

Benzin göstergesi de şamandıra yada benzin pompası ile ilgili olabilir bence, ve bence şamandıradır.

(çok daha bilgili forum üyesi abilerim en doğrusunu yazacaklardır, benimkiler benim tahminim :) )

ben kilometrede dikkatsiz kullanınca 23, kasarsam 21 kuruşa kadar düşürüyorum (lpg)
benzinde ortalamam 8-8,5 litre, lpg'de ise 9,5-10,5 arası değişiyor.

sende çok yardımcı oldu abilerin yorumlarını bende bekliyorum :) teşekkürler, birde çip takıp halletme olayını duymuştum var mıdır böyle bir olay ?