Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

147 ALFAMIN ŞİFRELERİNE NERDEN ULAŞABİLİRİM ??

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

muratsimsek

MERHABA ARKADAŞLAR

ARACIN SİFRE GİBİ BAZI KODLARI VARMIŞ ARACI ALIRKEN VERİLİYORMUŞ AMA BEN İKİNCİ EL ALDIĞIM İÇİN YOK ESKİ SAHİBİNEDE ULAŞAMIYORUM .

TEYP KODU GİBİ ANAHTAR KODU FALAN VARMIŞ BUNLARI BİLEN VAR MI VEYA NERDEN TEMİN EDEBİLİRİM.

TAMİRCİ ARKADAŞ BEYNİ SÖKÜCEM YOKSA ÜZERİNDE YAZIYO OLABİLİR DEDİ SÖKTÜRMEK İSTEMİYORUM ACİL YARDIM ...

TEŞEKKÜRLER.

dragut

"Alfa sevgisi"

egeozal1

Birmot'tan anahtar kodunuzu öğrenebilirsiniz... Kod kartınız mevcut değilse bu konuda size yetkili servisler yardımcı olacaktır. :yukari-ok:

Alfadanadam

Kok kartı beyin sökümünde gereken birşey değil. Bahsedilen kod immobilizer kodu zaten. Yetkili servislerden talep edebilirsiniz. Ancak bizzat gitmeniz gerekiyor ve talep eden kişinin ruhsat sahibi olması gerekiyor. Zira bu kod kötü niyetli işlemleri engellemek için oluşturulmuş bir kod.
Teyp kodu zaten en kolay iş. Teybinizi söküp üzerindeki stickerın fotosunu çekin buraya koyun, ben size teyp kodunuzu söylerim.

Alfadanadam

O kod beyin üzerinde olmaz. Siz illa kod mu öğrenmek istiyorsunuz yoksa başka bir nedenden dolayı mı ihtiyaç duyuyorsunuz?

KAKIRMAN

Bülentim bizim kodu da üretsen (Benim bedenimin kodu yani, ölmeye yakın lazım mazım olur)  :haydi:
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

muratsimsek

You are not allowed to view links. Register or Login
O kod beyin üzerinde olmaz. Siz illa kod mu öğrenmek istiyorsunuz yoksa başka bir nedenden dolayı mı ihtiyaç duyuyorsunuz?

ANAHTARI TAMİR ETTİRİCEM O YÜZDEN GEREKLİ.

Alfadanadam

Kod beyinde yazmaz. Yetkili servis başvurmaktan başka çareniz yok.

Tapatalk

gurkanxxx

aynı sorun bendede var benim anahtar sinyal gönderiyo fakat merkezi sistem çalışmıyo birmot bunu 150 tl civarına getirtiyo ruhsatla gitmeniz gerekiyo birde olma garantisi yok olmayada bilir deneyeceğiz demişlerdi bana ben yaptırmadım anahtardan açıp kapatıyorum.ayrıca kod immobleızer kodu değil merkezi sistem kodu.