Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

147 Amblem ihtiyacı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DSB

2006 147 ön amblemi en uygun fiyata nereden temin edebilirim.

Incablue

You are not allowed to view links. Register or Login

Fiyat uygun mu, siz karar verin :)

Wolfshade1989

Sanayide 60-70 lira arasında takıyorlar.
2003 - Alfa 147 Mk1 Distinctive
2008 - Alfa 147 Mk2 Blackline
2004 - Alfa 156 2.0 Selespeed

Atilla Özerten

DSB

Bilgiler için teşekkür ederim. Korekom diye bir siteden 39 tl ye sipariş verdim. umarım düzgün bir şey gelir

Wolfshade1989

Bilgiler için teşekkür ederim. Korekom diye bir siteden 39 tl ye sipariş verdim. umarım düzgün bir şey gelir

Sıkıntı olmaz, çeşit olarak bildiğim kadarı ile bi kabartmalı olanı var bir de jelatinli kabartmasız var. Hangisi gelirse şansına:)
2003 - Alfa 147 Mk1 Distinctive
2008 - Alfa 147 Mk2 Blackline
2004 - Alfa 156 2.0 Selespeed

Atilla Özerten

ByAKINCI

Barış bey logo gelince fotoğraf paylaşır mısınız?
147 Blackline Red

DSB

Tabi ki paylaşırım. Ben de merak içinde bekliyorum.

erhan35

benim de ön logo ihtiyacım var fotoğraf paylaştığınızda aynı yerden sipariş verebilirim.

DSB

Arkadaşlar bahsettiğim siteden kapıda ödemeli seçeneğini seçerek sipariş verdim. 3 gün oldu gelmeyince telefon açtım. Yurtiçi kargoyla anlaşmamız bitti aras kargo da kapıda ödemeli götürmüyor onun için göndermedik diye bir açıklama yaptılar. Çok kızdım en azından telefon açıp bilgi verebilirlerdi, üstelik web sitelerini de güncellememişler. Kredi kartı bilginizi verin ben buradan geçeyim dedi yada havale gönderin dediler. Hem kendilerine hem de Ürüne  pek güvenim kalmadı doğrusu, sizleri de beklentiye soktum kusura bakmayın.

erhan35

kötü olmuş. muhtemelen iyi bir ürün değildir.

DSB

kötü olmuş. muhtemelen iyi bir ürün değildir.

muhtemelen iyi değildir. neden bu kadar uygun fiyatı diye sordum 1000 tane stoklu aldık ondan böyle dediler, artık ne kadar doğru bilmiyorum.