0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar merhaba,yaklaşık bir aydan fazla oldu, işgüzarlık edip benzin aldığım yerde zaman harcamadan arabanın pisliği gitsin diye makina yıkamaya girdim.. antenim orjinal anten değil, küçük antenlerdendi. o antenlerde esnemeyen sert bir malzeme bilenler bilir, yıkamaya girince çıkartmayı unuttum, dolayısıyla anten kırıldı..Antenin kırılması dert değil ancak antenin başlanıç yeri de dibinden kırıldı..Serviste sorduğum kadarıyla komple değişmesi gerekiyormuş, kendi özel servisim ise tavandan sökülüp komple değişmesi gerektiğini söyledi.. değişecekse sökülecek o sorun değil ancak fiyatı 270 TL'miş..bunun daha ucuzu yok mudur ? Fiat grubundan başka bir modelin anten sistemi uyar mı ? bilgisi olan yardımcı olabilecek varsa çok memnun olurum..ya da orjinal dışında uyacak başka bir model vs.yanıtlayabilen olursa şimdiden teşekkürler..
Alıntı yapılan: chao - 04 Mart 2013, 01:21:28Arkadaşlar merhaba,yaklaşık bir aydan fazla oldu, işgüzarlık edip benzin aldığım yerde zaman harcamadan arabanın pisliği gitsin diye makina yıkamaya girdim.. antenim orjinal anten değil, küçük antenlerdendi. o antenlerde esnemeyen sert bir malzeme bilenler bilir, yıkamaya girince çıkartmayı unuttum, dolayısıyla anten kırıldı..Antenin kırılması dert değil ancak antenin başlanıç yeri de dibinden kırıldı..Serviste sorduğum kadarıyla komple değişmesi gerekiyormuş, kendi özel servisim ise tavandan sökülüp komple değişmesi gerektiğini söyledi.. değişecekse sökülecek o sorun değil ancak fiyatı 270 TL'miş..bunun daha ucuzu yok mudur ? Fiat grubundan başka bir modelin anten sistemi uyar mı ? bilgisi olan yardımcı olabilecek varsa çok memnun olurum..ya da orjinal dışında uyacak başka bir model vs.yanıtlayabilen olursa şimdiden teşekkürler..Çıkmacılarda uygun fiyatlı olacağını düşünüyorum. Bu arada yıkatmak için o benzinliklerdeki yıkama makinalarını kullanmamanızı şiddetle öneririm. Alfa'nızın boyasına ciddi zarar veriyorsunuz. Bizler bırakın makinayı fırça dahi sürmüyoruz
fotoğraflama imkanınız var mı ? nereden kırıldığını tam anlayabilmemiz için iyi olur.
http://www.ebay.com/itm/BLACK-SHARK-FIN-AERIAL-ANTENNA-ALFA-ROMEO-147-155-156-/200410074305?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item2ea95f0cc1 Ben kendi 147im için bunlardan getirmeyi düşünüyordum biraz idare ederim derseniz alınabilir zira en erken 10 gün sürüyor gelmesi hemde öncekinden daha güzel olur görüntüsü benim hiç hoşuma gitmiyordu o anten
Malesef şu anda anten alabileceğim bir 147im yok yaklaşık 2 hafta önce sattım arabamı bu antenlerin universal olanları da var ancak size yolladığım link alfalar için. bunun dışında yardım edebileceğim herhangi bir şey olursa buradayım tabi
free shiping le aldıysanız 1 aya kadar uzuyabiliyor gelmesi merak etmeyin biraz daha sabredin gümrükte falan sorun cıkarsa zaten haber veriyorlar size diye biliyorum birde 1 ayı gecerse teslimat süresi paypaldan zaten paranızı geri alabiliyorsunuz sanırım