Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

147 ile ilgili Teknik olarak bi kaç sorum olcak?.

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mKa

quote:

Benimde sağ kolondan kemerin kitleme makanizmasindan ses geliyor sanki? Ayrıca bide sunroof um habire gıcırdayıp,tıkırdıyor. Geçenlerde süratliyken kapamak zorunda kaldım heralde onun yüzünden oldu :(

sunroff'un kenarlarını yağlıyolar o sesler geçiyo..

krm

site üyelerinden tolga nın da 17.000 de debriyajı değiştirdiler.

bado

hangi servisde yapıldı bunlar.. arkadaşlar.. bugun autoshowda kucukyalı bırmotun servis danışmanı muammer abiyle karşılaştım..ona izah ettim durumu getir dedi bakalım.. devriyajla ilgili bişiler soledi.. annmadım tabi ben.. oradan kaynaklanan bi sorun deilse yani dedi yarım dvriyaj kullnmadıysan dedi.. garntiden deişir dedii.. ben dedm.. ksnlikle kullnmam bn yarım devriyaj dedim.. getşr işte bakalım dedi.bakalım ne dicekler..
Bahadır BAYRAK --- 2011 Alfa Romeo Giulietta /

bado

quote:

Benimde sağ kolondan kemerin kitleme makanizmasindan ses geliyor sanki? Ayrıca bide sunroof um habire gıcırdayıp,tıkırdıyor. Geçenlerde süratliyken kapamak zorunda kaldım heralde onun yüzünden oldu :(

bu dediklerindne bnde muzadiribim..bnm o dediin yerlerden galiba.. kasisli yolaarda tak tuk bi ses sunroofun oradanmı artık.. tavan arasındanmı kemerdin oradanmı cozemedim halen bakalım servise gidince bakcam artıkın..
Bahadır BAYRAK --- 2011 Alfa Romeo Giulietta /