Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

159 bilinmeyen sorun yardım pls?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hi_cazz

You are not allowed to view links. Register or Login
Sahi bu dizellerde vites değiştirme aralığı nedir? Ben 4000 lerde geziniyorum bazen...

4000 neredeyse dizelde maximuma yakın devirdir. Normal koşullarda 2500d/d vites değiştirmek için uygundur.

ar.159

bugun birmot beylikdüzüne girdim durumu izah ettim bir bilgisayara bağlayalım belki bir hata kodu vardır dediler yok, şanzımanı teste  soktular temiz motoru teste soktular temiz, dpfye baktılar &64 gözüküyor buda dpf için iyi bir değer dediler gerekiyorsa rejenerasyon yapalım dediler ama çok gerekmiyor birde 10 dk lik işlem 150 deyince zaten salı günü yola çıkıyorum biraz devirli kullansam kendi otomatik dejenere olur dedim serviste haklısın abi dedi, ee egr belki dediler oda temizlenmişti dedim onlarda bir sıkıntı gözükmüyor dediler sonuçta yine sonuçsuz kaldım çözmek için aracı olay anında görmek lazım diyorlar birdaha başıma gelirse ya servise bilgisayarı kap gel diyecem yada arabayı stop etmeden çekici üstünde servise gidecem ki arkadaşlar olay anına şahit olsun :D >:D >:(
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

SertackeS

geçmiş olsun. çözümü de yazarsanız merakla bekliyorum ne çıkacak diye. ben de az çekmemiştim 159dan. masrafa mı üzülceksin, yolda kalmaya mı, çektiğin eziyete mi, vakit kaybına mı, çevrendekilerin alfa konusunda dalga geçmesine mi bilemedim  :D
2007 GT  1.9JTD Q2
2011 Giulietta 1.6JTD Distinctive beyaz
2011 Giulietta 1.6JTD Distinctive kırmızı

muhammet

bugun birmot beylikdüzüne girdim durumu izah ettim bir bilgisayara bağlayalım belki bir hata kodu vardır dediler yok, şanzımanı teste  soktular temiz motoru teste soktular temiz, dpfye baktılar &64 gözüküyor buda dpf için iyi bir değer dediler gerekiyorsa rejenerasyon yapalım dediler ama çok gerekmiyor birde 10 dk lik işlem 150 deyince zaten salı günü yola çıkıyorum biraz devirli kullansam kendi otomatik dejenere olur dedim serviste haklısın abi dedi, ee egr belki dediler oda temizlenmişti dedim onlarda bir sıkıntı gözükmüyor dediler sonuçta yine sonuçsuz kaldım çözmek için aracı olay anında görmek lazım diyorlar birdaha başıma gelirse ya servise bilgisayarı kap gel diyecem yada arabayı stop etmeden çekici üstünde servise gidecem ki arkadaşlar olay anına şahit olsun :D >:D >:(
Birmot Beylikdüzü'nde Salih ustaya baktirdin mı kendisi baya tecrübelidir bir fikir verdi mı neden kaynaklandığına dair
seninde sıran gelecek

ar.159

Birmot Beylikdüzü'nde Salih ustaya baktirdin mı kendisi baya tecrübelidir bir fikir verdi mı neden kaynaklandığına dair
yok alfa ustası izindeymiş fiat ustası baktı oda bulamadı.
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford