Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

147, Küllük

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

XETRaM

Geçen gün küllüğün arkasına bozuk para kaçtı. Onu alayım derken küllüün kapağı yerinden çıktı ve bir yay fırladı. Artık kapak kapalı kalmıyor. Takmaları için servise götürdüm, bakmadılar bile kırılmıştır yenisi lazım dediler. Yenisi içinde komple o bölgenin değişmesi gerekiyormuş Garantide kapsamaz dediler.. Bu yayı monte etmenin mutlaka bir yolu vardır? Umarım?

tolga_ozhan

Bu yayı monte etmenin yolları sizi birde sanayi yollarına düşürebilir belki Birmot sadece parça değiştirir. Mevcutu onarmak faal hale getirmek pek onlara göre değil.

Cem

Eğer fırlayan yay ve varsa kırılan parça duruyor ise, tamiri mümkündür,Allah Birmota muhtaç bırakmasın kimseyi

tolga_ozhan

Aklıma gelmişken. Aynı sorun bende olacak Cem Bey'in verdiği linkten 147 e Learn indirip elime tornavida alet edavatı alıp girişmiştim. Gözüme uyku girmezdi elimde böyle kaynak varken.

XETRaM

Elimde yay mevcut. Fakat ben inatla bir şeyin kırılmadığını düşünüyorum. Kırılan bir parça yok.. Onların dediğine göre minik tırnak kırılmış ama bakmadılar bile. Ben sanayi falan bilmem hiç. Daha önce bu yayı takan olmadı mı acaba

tolga_ozhan

Eninde sonunda aracınızın garantisi dolacak zaten. Uzun yıllar da kullanma niyetiniz varsa, sanayi falan bilseniz iyi olur bence.

Cem

Bahsi geçen parçanın fotoğrafını eklerseniz anlayabiliriz ancak böyle ezbere hangi yay,nereden fırlamış,söylendiği gibi kırılan plastik var mı gibi onlarca soru aklıma geliyor,bunları bilemeden , sorunuza cevap vermek için müneccim olmak gerekli=)

bLaCk PeArL

Aynısı benim de başıma geldi, fakat yayı takacak biryer bulamadım. Her ne kadar oradan çıktığından emin olsam da...

XETRaM

Bugun fotoğrafını koycam. Bakalım yapabilen çıkacak mı :D