Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

147 SELESPEED SESİ

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

a.alfa

ARKADAŞLAR 2004 147 SELESPEED SOĞUK HAVALARDA(-1,-2 GİBİ) İLK ÇALIŞTIRMA ANINDA VİTES "1" DEN "N" E ALIRKEN "GIRÇ" ŞEKLİNDE METAL SÜRTÜNMESİ TARZINDA BİR SES GELİYOR.VİTES GEÇİŞLERİNDE SORUN YOK.SELESPEED YAĞI EKSİKTİ TAMAMLADIM.SADECE SOĞUK HAVALARDA YAPIYOR BUNU,NORMAL Mİ?

TRUPHASE

normal. Bir kere benim robot donmuştu sadece 1 e geçiyordu. Robottan saçma sesler geliyordu.Fakat sıcaklık -17,18 idi.Isınınca düzeldi ama beni çok korkutmuştu.
[url="//www.trioacoustic.com"]www.trioacoustic.com[/url]

Alfadanadam

Selespeed konusunda tecrübem yok ama genel kural olarak, sistemde su veya rutubet olmamasaına özen gösterin. Soğuk havalarda bu su ya da rutubet donarak arızalara sebebiyet verebiliyor. Aynı şekilde hidrolik direksiyon sistemlerinde de benzer problemler yaşanabiliyor. Sebebi de gene aynı.

Nicola Larini

ilave Alfadanadam

hidrolik sistemlerde bu tip sesler düşük sıcaklıkta toleranslar dahilindedir. Şanzuman gibi çok milimetrik toleranslarda tasarlanan mekanik aksamlarda kaçınılmazdır. Eğer bir selespeed kullanıyorsanız bilin ki ona bebek gibi bakmalısınız

murat

Ben olsam bu dondurucu soğuklarda çok zorda kalmadıkça hiç yürümem  veya minimum 15 dakka ısıtmadan yürümem SS ile
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

a.alfa

SESİ YAKLAŞIK 2 HAFTADIR TAKİP EDİYORUM SADECE 0 DERECENİN ALTINDAKİ SICAKLIKLARDA GELDİĞİNİ FARKETTİM SİZLERİN YORUMLARI DA BENİ RAHATLATTI DOĞRUSU DİYARBAKIRDA ÇALIŞIYORUM VE BU BÖLGEDE BİR UZMAN BULMAK İMKANSIZ.