Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Xenon Ampul ve Kaportacı - Ankara

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

since1910

Selamlar herkese, 159'umu aldığımdan beri nazarlıklar eksik olmuyor maşallah...  Geçtiğimiz hafta aracım park halindeyken bagaj kapağının üstünü çizdiler anahtarla, daha sonra xenon ampul morardı ve birkaç güne söndü ve son olarak şehirler arası yolda gelirken ufak bir kaza atlattık ve hemen önümüzde meydana gelen kaza sonucu emniyet şeridine geçsek de öndeki aracın yola savrulan tamponu bizim tamponla buluşunca alt kısımda kopma olmaksızın kırılma meydana geldi. Tüm bu olanlar ve ufak tefek birkaç şey daha canımı sıkmış olsa da aracımdan soğumaya pek niyetim yok şimdilik  :)

Ankara'da uçuk fiyatlar vermeyen ve orijinal ürün bulabileceğim -önceliğim Philips ve Osram olsa da tavsiyelere açığım- neresi vardır ayrıca fiyat olarak ampuller konusunda hiçbir tecrübem yok, piyasasını hiç bilmiyorum.

Diğer husus kaporta ve çizik gidermek için nereye gitmeli en azından gidip memnun kaldım diyebileceğiniz yerler varsa faydalı olacaktır. Şimdiden teşekkürler.

:nazar:

milano 75

geçmiş olsun.kaporta kısmını ankaralılar yazar muhakkak,ampul konusunda nettende bulabilirsiniz ama mutlaka çift olarak değiştirin yoksa iki taraf farklı renklerde bakar.
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

Ormanci

Standart xenon ampulleri 80-100 TL civarında. Osram veya Philips alın. Başka markalara bakmayın bile diyorum. Hani ucuz mucuz hesabı Çin işi 20-30 TL'lik ampullere girmeyin.

159'da sanıyorum D1S veya D2S vardı. Kolay bulunabilir ampulleri. Gittigidiyor, You are not allowed to view links. Register or Login gibi yerlerden bile bulabiliyorsunuz.

Osramampul.com sitesi vardı ama bir süredir çalışmıyor.

since1910

Şaşmazda bir yeri telefonla aradım 4300k D2S Osram 130 TL Philips 150 TL diyor. Dediğiniz gibi aldıktan sonra çift almak gerekiyor ki yeni olan sırıtmasın.

Ormanci

Bence biraz pahalı söylemiş.
Standart hiçbir özelliği olmayan D2S Osram'ları 80-90TL'ye gördüm. Bence biraz daha araştırın, boşa yüksek para vermeyin.

since1910

You are not allowed to view links. Register or Login Teşekkür ediyorum üstad umarım belirttiğiniz fiyatlara bulabilirim.

Kaportacı tavsiyesi alamadık, herkes Akota'ya gidiyor anlaşılan !  :)

Ormanci

Rica ederim ne demek.
Hocam Gittigidiyor ve Sahibinden'de görmüştüm, bi bakın isterseniz.

OğuzCanAlantor

Yıldırımlar Oto sanayide Azat Oto kaporta var ismimi verin yardımcı olurlar.

since1910

You are not allowed to view links. Register or Login

Yarın yanına uğrayacağım zaten  ;)

OğuzCanAlantor

Tamamdır Oğuz Abi , ben senin nick'i karıştırdım  :D :D

since1910

Tamamdır Oğuz Abi , ben senin nick'i karıştırdım  :D :D

Hahaha sıkıntı yok kardeşim  :D

Erkay KAHYA

Ufak şeyler için geçmiş olsun  :nazar:
Oğuzun tavsiye ettiği yeri ben de onaylıyorum.
Geçen hafta kaportaya bırakmıştım aracımı gayet memnunum.  :yukari-ok:
Ampul için önce balast mı ampul mu onu netleştir.
Bende fazla ampul var. Kullanılmış. Seninkiyle aynı renk yanar.
Haftasonu şaşmaza uğrarsam verebilirim.
(ihtiyacım varken çift almıştım sağlam teki boşta.)
Ampul almak istersen de sakın çin malı alma.
Philips ya da osram dışındaki ampullerde yükseklik ayarı ve balast sıkıntı yapıyor.
(Fiyatları da tanesi 150 civarı)

bafralfa

tampon ve plastik aksam tamiri için Şaşmaz da Çiğdem Fiber tavsiyemdir ben ve yine Alfistilerden leonheart memnun kaldık
2007 Alfa 159 JTD Q-tronic [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Siyah + Siyah Deri