Alfisti Turkey
Alfisti Turkey

Gönderen Konu: 156 2.0 Selespeed için hangi arıza tespit cihazı ve uygulaması?  (Okunma sayısı 351 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sametk13

• Membro
Merhaba, 156 Selespeed 2.0 2001 model aracım var, arıza tespit cihazı satın almak istiyorum hangi ürünü almalıyım, kullanan var ise kullanımı hangi cihazı kullanığını, hangi uygulamayı kullandığını ayrıca selespped arızalarını görebiliyor muyuz ve işe yarar olup olmadığı hakkında bilgi verebilir mi?
Alfisti Turkey Faydalı Bağlantılar:
İlk Okunacak Başlık | Forum Kuralları | Resim Ekleme Sanatı

melih123

• Membro
Uygulama olarak AlfaOBD öneririm. Bluetoothlu ve PIC18F25K80 kartlı obd cihazı alırsanız android cihaz üzerinden her bilgiye ulaşabilirsiniz.
Alfa Romeo Gt 2.0 JTS Selespeed

octinum

• Moderatore
Merhaba, 156 Selespeed 2.0 2001 model aracım var, arıza tespit cihazı satın almak istiyorum hangi ürünü almalıyım, kullanan var ise kullanımı hangi cihazı kullanığını, hangi uygulamayı kullandığını ayrıca selespped arızalarını görebiliyor muyuz ve işe yarar olup olmadığı hakkında bilgi verebilir mi?

Şu aşağıdakiyle Fiat MultiECUScan kullanıyorum ben. Ürünle beraber bir kopyasını veriyorlar, ama Türkçeydi galiba. Orijinal MultiECUScan 50 Euro olması gerek, her cent'ine değer bence. :)

https://otoeko.com/fiat-vag-kline-multiecuscan/

Testarossa

• Moderatore
Şu aşağıdakiyle Fiat MultiECUScan kullanıyorum ben. Ürünle beraber bir kopyasını veriyorlar, ama Türkçeydi galiba. Orijinal MultiECUScan 50 Euro olması gerek, her cent'ine değer bence. :)

https://otoeko.com/fiat-vag-kline-multiecuscan/
Bu kablo EOBD protokolüne sahip araçlara bağlanıyor, 2001 156 motronic 3.1 beyin kullanıyor ve bu beyin EOBD protokolüne sahip değil.
Size daha farklı bir kablo gerekecek.
Semy synthetic hater

octinum

• Moderatore
Bu kablo EOBD protokolüne sahip araçlara bağlanıyor, 2001 156 motronic 3.1 beyin kullanıyor ve bu beyin EOBD protokolüne sahip değil.
Size daha farklı bir kablo gerekecek.

Aha, ona bakmamıştım hiç. @Testarossa 'nın dediğini yapınız. Benimki iptal şimdilik. Bende ME7.3.1 var.

sametk13

• Membro
ElM327 Bluetooth PIC18F25K80 Destekli OBD cihazı aldım ve AlfaOBD uygulamasını edindim cevaplarınız için teşekkür ederim

GoogleTagged