Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

biriktirdim tüm sorularımı şimdi soruyorum:)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

pylon

Arkadaşlar arabamda amortisörler, tekerlek bilyaları, üst salıncaklar, arka denge kolları değişti. lastiklerde yeni ama hala yolda gezme sorunu düzelmedi. bu hafta tekirdağa gidip geldim 90 km hızın üzerine çıktığımda aracı yolda tutmakta zorlanıyorum. Yanımdan küçük bir araç bile geçse araç yalpalıyor ve sanki fırtınalı bir havada araç kullanıyormuşum gibi araç yolda savruluyor. Aracı yolda kullanırken yolda gezinmeler anında sanki direksiyonda boşluk 3-4 mm boşluk varmış gibi hissediyorum ama direksiyonu kontrol ettirdim boşluk bulamadılar. 2 defada farklı yerlerde rot balans yaptırdım, bir kez daha farklı bir yerde kontrol ettireceğim. sizce sorun ne olabilir gerçekten canım çok sıkılmaya başladı o kadar masraf yapmama rağmen artık aracı satmayı bile düşünmeye başladım. yardım ederseniz sevinirim.

Alfista35

aklıma gelen son şey aracın önceden kazasının olması ve şaselerde oynanmış olması, umarım öyle bir şey yoktur.
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive