Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login



156 cam krikosu

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MK9

arkadaşlar acil sol arka için çıkma, sıfır veya uydurabileceğim motor arıyorum cam kapalı durmuyor

coyote

Aşağıdaki konuda, tunerviper, cam mekanizmasının tamir takımı ile ilgili bilgi paylaştı. Benim ilk mesajımda da, mekanizmanın sökümü ve bakımı ile ilgili teknik bilgi mevcut. Bunlar yardımcı olur diye düşünüyorum. Ayrıca elimde sağ arka cam mekanizması da sıfır olarak var ama, simetriği sola uydurmak için, mekanizmanın sök/tak yapılması gerek. Kolay gelsin.

You are not allowed to view links. Register or Login

MK9

#2
hocam paylaşım için çok teşekkürler sizin paylaşımınızı okuyup başlasaymışım bakım işlerine çok daha rahat olabilirdi benim içinde ama motor arızalı olduğu için bütün emeklerim boşa gitti, sağ arka daha canlı ona yapıcağım bakımın işe yarayacağını düşünüyorum ama ilk olarak sol arkayı çözmem gerekicek ki o konuda da çıkma parça bulabildim ancak sağ arkada olmazsa diye sizin sıfırın fiyatını da alabilirim teşekkürler, son olarak açma kapama düğmelerinin tamiri konusunda bir tavsiyeniz va mıdır

coyote

Cam düğmelerini sıfır olarak bulmanız çok zor. Tamiri hakkında bir tecrubem olmadı ama, genel olarak bu tip düğmelerin arızası, içlerindeki plastik aksamın kırılması şeklinde olduğu için, tamiri pek mümkün olmaz. Ben de 3-4 ay önce başka bir işlem için gittiğim Sportivo'da, bozuk bir düğmeyi sağlam bir çıkması ile değiştirtmiştim.

Siz sağ cama anlattığım şekilde bakım yapın, muhtemelen sorununuz çözülecektir. Yine de yenisine ihtiyaç olursa, uygun bir fiyat söylerim  :yukari-ok:


MK9

sol arka cam için çıkma olarak aldığım kriko çalıştı biraz camın hareketi var ama olabildiğince ayarlardım sağ arkanında bakımını yaptıktan sonra bilgisini vereceğim, cam açma düğmelerini de tamir ettim başlık açıyorum umarım faydalı olur :)