Alfisti Turkey
Alfisti Turkey

Gönderen Konu: 156 cam krikosu  (Okunma sayısı 1205 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MK9

• Membro
156 cam krikosu
« : 23 Temmuz 2018, 12:28:00 »
arkadaşlar acil sol arka için çıkma, sıfır veya uydurabileceğim motor arıyorum cam kapalı durmuyor
Alfisti Turkey Faydalı Bağlantılar:
İlk Okunacak Başlık | Forum Kuralları | Resim Ekleme Sanatı

coyote

• Membro
Ynt: 156 cam krikosu
« #1 : 23 Temmuz 2018, 15:46:06 »
Aşağıdaki konuda, tunerviper, cam mekanizmasının tamir takımı ile ilgili bilgi paylaştı. Benim ilk mesajımda da, mekanizmanın sökümü ve bakımı ile ilgili teknik bilgi mevcut. Bunlar yardımcı olur diye düşünüyorum. Ayrıca elimde sağ arka cam mekanizması da sıfır olarak var ama, simetriği sola uydurmak için, mekanizmanın sök/tak yapılması gerek. Kolay gelsin.

http://www.alfistiturkey.com/forum/teknik-yardim-arsivi/156'nin-elektrikli-cam-mekanizmalarinin-bakimi/msg433100/#msg433100

MK9

• Membro
« #2 : 23 Temmuz 2018, 16:16:17 »
hocam paylaşım için çok teşekkürler sizin paylaşımınızı okuyup başlasaymışım bakım işlerine çok daha rahat olabilirdi benim içinde ama motor arızalı olduğu için bütün emeklerim boşa gitti, sağ arka daha canlı ona yapıcağım bakımın işe yarayacağını düşünüyorum ama ilk olarak sol arkayı çözmem gerekicek ki o konuda da çıkma parça bulabildim ancak sağ arkada olmazsa diye sizin sıfırın fiyatını da alabilirim teşekkürler, son olarak açma kapama düğmelerinin tamiri konusunda bir tavsiyeniz va mıdır
« Son Düzenleme: 23 Temmuz 2018, 16:19:23 Gönderen: MK9 »

coyote

• Membro
« #3 : 23 Temmuz 2018, 16:59:22 »
Cam düğmelerini sıfır olarak bulmanız çok zor. Tamiri hakkında bir tecrubem olmadı ama, genel olarak bu tip düğmelerin arızası, içlerindeki plastik aksamın kırılması şeklinde olduğu için, tamiri pek mümkün olmaz. Ben de 3-4 ay önce başka bir işlem için gittiğim Sportivo'da, bozuk bir düğmeyi sağlam bir çıkması ile değiştirtmiştim.

Siz sağ cama anlattığım şekilde bakım yapın, muhtemelen sorununuz çözülecektir. Yine de yenisine ihtiyaç olursa, uygun bir fiyat söylerim  :yukari-ok:

MK9

• Membro
« #4 : 26 Temmuz 2018, 13:40:43 »
sol arka cam için çıkma olarak aldığım kriko çalıştı biraz camın hareketi var ama olabildiğince ayarlardım sağ arkanında bakımını yaptıktan sonra bilgisini vereceğim, cam açma düğmelerini de tamir ettim başlık açıyorum umarım faydalı olur :)

GoogleTagged