Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

156 far ampulu degisimi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alfista35

Merhaba, kisalardan biri yanmiyor. Far kapagini soktum ama ampulu bir turlu cikaramadim, fazla zorlamakta istemedim. h7 ampulu fardan nasil cikarabilirim? :)
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive

fluhayat

You are not allowed to view links. Register or Login
Merhaba, kisalardan biri yanmiyor. Far kapagini soktum ama ampulu bir turlu cikaramadim, fazla zorlamakta istemedim. h7 ampulu fardan nasil cikarabilirim? :)

ampul klipsten mi çıkmıyor? eğer öyleyse wd40 gibi ürünler kullanabilirsin. oksitlenmiş olabilir. normalde kolay çıkar yerinden.
alfa romeo 2004 156 distinctive

halil

yuvarlak plastik kapağı çıkardıktan sonra,metalden yapılmış,sağ ve soldan ampulu tutan  tek parça klips var.parmağınızla klipsin üstünden yukarı doğru esnetip ,tırnaktan kurtaracaksınız.aşağıdaki fotoda aynı olmamakla beraber ,ampulu tutan tel klipsi görebilirsiniz.sizdeki de bunun benzeridir.

cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

satoya147

147 nin sol h7 kısa far ampulünü ters takmışlar. kısa da uzun gibi yanıyordu. söktüm düzelttim. tel klips biraz sapada kalıyor er yordamı ve hissi ile oturtmak lazım. fotodan bakarsanız kolaylıkla yapılır.

Alfista35

cevaplar icin tesekkurler  :alfisti:, yedek ampulde arızalı sanirim. yarin yeni bir tane alip deneyeceğim  :duvar:
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive