Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

debriyaj yardımı arıyorum

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

koramiral

bugün 145 ile ortalama 150 km yol gittim debriyaj boşluğu arttı ve 1.vitese zor geçiyor nedendir tel olabilirmi acaba soğukken boşluk yok çok yol yapınca oluyor

EskiTüfek

Debriyaj telli değilki hidrolik. Belki pedal altında bulunan lastik conta gibi bişi var, oda olabilir. Pedala basıp bıraktıktan sonra kendisi rahatça geri geliyor mu?

koramiral

evet abi rahat geliyor en üste kadar sorun yok ama ayağımla basınca nerdeyse yarısına kadar boşluk var baskıyı yeni değiştirmiştim yani baskı balata yeni

koramiral

abi bide frenler tutmuyordu açtım hidrroliği tamamen bitmiş kalmamış doldurdum kapının önüne çektim acaba ilgili biseymidir
You are not allowed to view links. Register or Login

Alfadanadam

Yanlış akjlımda kalmadıysa hidrolik debriyaj sistemi de fren hidrolik sisteminden besleniyor. Emin değilim ustaya sormak gerek. Öte yandan fren hidroliğinin o şekilde eksilmesi çok tehlikeli. Sebebi basit olabilir ama sonucu kötü olur.

koramiral

aynen abi kızımla denize gittim bide cahillik uyarın için teşekkür ederim debriyaja bir ara bakmıştım sızıntı vardı dediğin gibi olabilir inşallah 1 aydır sigarayı bırakmıştım moral bozukluğundan yarım paket bitirdim

cem_dogan

istersen 10 bin kilometre yap farketmez şık şık girip cıkması lazım.2 sene önce motor tarıfındaki olan alt merkez boşaldı.altını üstünü debriyajı hepsini deyiştirdim kafa rahat
alfa sevgisi