Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

156 hidrolik direksiyon sorunu

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilker07

Slm arkadaşlar 2004 alfa 156 aracim var direksiyonu dönmüyor sanki hidrolik değil avcumun içi aciyo

egeozal1

Acaba alt takımlar ile ilgili yakın zamanda işlem yapılmış mı veya rot balans a girdi mi araç?

ilker07

Abi araci yeni aldım cok bi bilgi sahibi değilim ama hakikaten sahin direksiyonu sanki

egeozal1

Aracını bir servise göster salıncakları yağlasın bir rot balansa girsin bir de direksiyon aksamı kontrol edilsin. Direksiyon hidroliği falanda bakılırsa sorunun çözülür. ;)

zephry

You are not allowed to view links. Register or Login
Abi araci yeni aldım cok bi bilgi sahibi değilim ama hakikaten sahin direksiyonu sanki

Yanlış hatırlamıyorsam Serkan(sbk0655) beyin 156 sını aldınız. Site üzerinden ya da telefonla sorun bence ona göre gereken bakımını yaptırın.

ilker07

evet serkan abiden aldim rahatsız etmeyeyim demiştim 147 mi parmakla ceviriyodum ama bu baya zor geliyor

egeozal1

Aracınızın mekanik aksamı %80-85 i 147 ve 156 nın birebir aynıdır. 147 de rahat döndürüyorsanız 156 da da rahat döndürmeniz lazım. ;)