0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
quote: ısıtma konusunda aşırı bir problem yaşamıyorum ama antalya sıcağında klimanın yetersiz kaldığı bir gerçek. nedenini bilmiyorum ama kesinlikle yetersiz kalıyor, örneğin bir focus içeriyi buzhane gibi yaparken 156'da pişiyor insan.
quote: quote: ısıtma konusunda aşırı bir problem yaşamıyorum ama antalya sıcağında klimanın yetersiz kaldığı bir gerçek. nedenini bilmiyorum ama kesinlikle yetersiz kalıyor, örneğin bir focus içeriyi buzhane gibi yaparken 156'da pişiyor insan.ben 156 da hiç bir problem yaşamadım ısıtma ve soğutma konusunda gayet yeterli..Belkide Alfa mühendisleri araç içindekileri düşünerek iç dış hava sıcaklığında aşırı fark olsun istememiş olabilirler Focus ta ise 2 sene boyunca iç buhar sorununu çözememiştim bütün camlar sürekli buhar halindeydi...156 da bu sorun kesinlile yok ...
quote: quote: quote: ısıtma konusunda aşırı bir problem yaşamıyorum ama antalya sıcağında klimanın yetersiz kaldığı bir gerçek. nedenini bilmiyorum ama kesinlikle yetersiz kalıyor, örneğin bir focus içeriyi buzhane gibi yaparken 156'da pişiyor insan.ben 156 da hiç bir problem yaşamadım ısıtma ve soğutma konusunda gayet yeterli..Belkide Alfa mühendisleri araç içindekileri düşünerek iç dış hava sıcaklığında aşırı fark olsun istememiş olabilirler Focus ta ise 2 sene boyunca iç buhar sorununu çözememiştim bütün camlar sürekli buhar halindeydi...156 da bu sorun kesinlile yok ...Araç içi buhar problemi aracınızın biryerlerden içeriye su aldığının bir göstergesidir. İşin ilginç tarafı 156'lar bu konuda ünlüyken siz bu sorunu Focus'ta yaşamışsınız
Başlatan serkanersoy Teknik Bilgiler, Teknik Yardım