Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Cila günü 1

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

n/a

İtalyan Otomobilleri için Özel Wax:

Register or Login" border=0>

"Scuderia wax contains a much higher concentration of ultrapure Brazilian grade one carnauba wax (over 40% by volume). This premium wax is matched to the particular requirements of Italian vehicles like Alfa Romeo, Fiat, Ferrari, Maserati, Lancia and Lamborghini. Use after Cleaner Fluid wax pre-treatment"

Scuderia premium wax for Italian paints, ca. 200 ml --->  EUR 110.-

Edited by - shame on 01/04/2008  17:41:05

Volkan

sırf italyan arabaları için özel wax mı varmıs??
osis in saç waxına benziyo

n/a

quote:

sırf italyan arabaları için özel wax mı varmıs??
osis in saç waxına benziyo

Evet, aynı şekilde eski model ve yeni model Porscheler için de ayrı 2 adet wax üretiyor bu firma..

Birde koleksiyonerler için yüksek kaliteli Wax'lar üretiyor..
Şunun gibi:

Register or Login" border=0>

"The world's most exclusive car wax - specially blended for a particular car and paint.
Each year, we blend for a very limited number of collectors and enthusiasts a wax of most exceptional quality containing over 60% by volume of ultra pure Brazilian white carnauba. It is made to order and is specially formulated to meet the paint system of one particular automobile."

Divine personal wax 2 x ca. 200 ml ---> EUR 1800.--

"Wax nedir? cila nedir?" diyenler için; Cila boyayı parlatma amaçlıdır, Wax ise bu parlaklığı arttırarak boyanın üzerinde bir katman oluşturarak boyayı korur..

Edited by - shame on 01/04/2008  18:08:33

Volkan

belki de satmak için markaya özel wax ürettik diyolardır..ki bu şekilde wax almayı düşünmeyen birisi bile sırf kendi arabası için üretildi diye alabilir..

n/a

quote:

belki de satmak için markaya özel wax ürettik diyolardır..ki bu şekilde wax almayı düşünmeyen birisi bile sırf kendi arabası için üretildi diye alabilir..

Her otomobil için özel üretilmiş hazır wax'ları yok sadece İtalyan arabaları, eski porscheler ve yeni porscheler için var.. Bunun nedeni ise basit; her otomobil firması farklı boya markalarıyla çalışıyor ve boyalarında farklı kimyasallar ve farklı derinlikler kullanıyorlar..

Sadece Divine diye geçen 1800 euroluk Wax sadecebir araca özel olarak siparişle yapılıyor.. Zaten tüm ürünleri de hand-made..

Yani bir Wax'ının 400ml'sini 1800 euroya satan kendini ispat etmiş bir firmanın bu tür şeylere tenezzül edeceğini pek sanmıyorum..

n/a

Son gelen meguiar's siparişleri arasında ürüneri kullanan ve uygulayan varmı (orçun-erhan-can) ?

n/a

bn cam temizleyici-scratch x ve deri temizleyici söylediğimden içlerinden sadece deri temizleyiciyi denedim..
tamamen uygulamadım..
159 un koltuklar açık renk - krem rengi olduğundan ve boya korumadan beri 1 senedir hiç temizlik görmediğinden artık kir çok bariz olmuştu..
sarı uygulama pad yle sürüp bastırdığımda büyük oranda temizlendi..
ancak derinin kılcal kanalları diim,deri koltuklular anlar ne demek istediğimi, işte o kılcalların içinde kalan kirler için çok çok sağlam bastırmak gerekio ve tabi araç koltuklarına sınırlı açıdan yaklaşınca uzun süre bastırmak zor oluo..

kısaca genel olarak işe yarıyor ama tüm koltuklara daha uygulamadım..
ayrıca açık renk olduğundan çok kirlenmişti, daha temizken müdahale edilse daha kolay temizlerdi gibi geliyor..
yani tam bi temizlikten sonra düzenli deri temizleyici kullanılırsa sanrm hep temiz ve canlı kalmasına faydası olur..

n/a

Can esasında bu deri koltuklara bakımda ilerleme aşaması şu şekilde...Gold Class Rich Leather Aloe Cleaner ile koltuktaki kirler defedilir, temiz bir yüzey yaratılır ve  üstüne Gold Class Rich Leather Aloe Conditioner 'la uygulaması ile koltuklara  koruma sağlanır...Fakat türkiyede bu ürün ikisi bir olarak Gold Class Rich Leather Cleaner & Conditioner olarak satılıyor..Bu ürün ise iki amacı birden kapsıyor...Olumsuz yanı ise yüzeyi hem temizliyor fakat koltuk üzerindeki kiride koruma sağlarken yayıyor..Keşke tr 'de bu ürün 2 step  olarak satılsa bu şekilde daha güzel bir sonuç elde edilir...

Yurt dışında ise deri koltuklara yönelik çok çeşitli  ürünler bulunmakta...

You are not allowed to view links. Register or Login

n/a

wlla onlarıda alabilirdim ahmet sonuçta aldığımız yerde wardı ama 2 aşamalı birşey yerine daha basit birşey olsun istedim..
peder de istediği zaman bagajdan alıp kullansın uğraşmasın fazla die..

yakında bakıma girecek ztn ozmn temizlenmiş olacak deriler..
bundan sonra onunla temizlenir,bakılır sık sık diye düşündüm birde, ondan bunu terch ettim..

n/a

Esasında ben şöle düşündüm can ; sonax'ın deri koltuk temizliği için ucuz yollu spreyleri ve cleaning mendilleri var...Ben bir ara sonax'ın bu cleaning mendilerinden kullanıyordum,sanırım yanlış hatırlamıyorsam bi paket içinde 25 mendil falan vardı..Ve b bu mendillerle bütün koltuğun yanında, kılcal kanallara kadar temiz bir yüzey elde edebiliyordum.. :)  Açıkçası bu mendilleri tavsiye ederim..