Merhabalar; 98 model 156'mı satın alırken sadece 2 numaralı yedek anahtarı (aşağıdaki 1 numaralı görseldeki kırmızı ve butonsuz) verdiler. Orjinal 1 numaralı anahtar olmadığı için kapıları mecburen kilitten anahtar ile açıp kapatıyorum. Aracın klavuzunda merkezi kilit, alarm vs ile alakalı bilgiler okudum; birinci sorum bu marka ve model yılında orjinal anahtardan uzaktan kumanda mevcut mu?
İkinci sorum; eğer mevcut ise bu marka ve model yılında kullanılan 1 numaralı orjinal anahtar aşağıda görseline yer verdiğim anahtarlardan hangisi (bende sadece 1. fotoğraftaki gibi yedek anahtar mevcut olduğu için bilmiyorum)?
1
2
3
Son sorum ise bu anahtarın dış kılıflarından satın alsak, içindeki orjinal kumadan devresini çıkmacılarda bulabilir miyiz? Veya anahtarcılarda aracımızın immobilizer kodunu bu kılıf içine yerleştireceğimiz kumanda devreli anahtara gömebilir miyiz?
Yakın bir arkadaşımın e39 BMW aracına benzer bir uygulama yapmıştık fakat bizim araçlarda da böyle bir imkan varsa çok mutlu olacağım. Konu hakkında bilgisi olan olmayan herkese şimdiden teşekkürler.