Kolaydan zora doğru problemin kaynağını aramak için Semih'in de dediği gibi ilk bakılması gereken yer bagaj kapağındaki kablo demeti. Burada kopukluk olduğunda hem bazı arka aydınlatmalar çalışmıyor hem de birden fazla kopuk kablo varsa kısa devre oluşacağından başka sorunlar peydah olabiliyor (Pandizotun altında kablonun ana bir soketi var. Bagajdan üst tavan kaplamasını çıkartarak ulaşabilirsiniz. Sonrasında demeti çıkartarak daha rahat çalışabilirsiniz).
İkinci adım olarak birde arka stop soketlerini kontrol edin. 156'da sol çamurluk sinyali yanık kalmaya başlamıştı (amerikan park gibi) ve sinyal verildiğinde sol arka stop sapıtıyordu. trafikte denk gelmişsinizdir sinyal açıkken frene basınca fren lambası da yanıp söner gibi olur, ışık şiddetleri değişir vs.) . Kontrol ederken sol arka stop soketinin tam olarak şase kablosuna bağlı pininde erime ve etrafında kararma tespit etmiştim. stobun şase kablosu yoluna (arkasındaki metal kısımdan) ek şase bağlantısı yaparak araçtaki şase sorunun çözmüştüm.
Hem 156'da hem de 159'da kablo demeti problemini yaşadım. Bu problemi olağan görüyorum çünkü o kabloların bi zaman sonra kırılmama şansı pek yok. Sorun yaşamamış olanlar kontrol edebilirler, ufak ufak kablolar soyulmaya başlamıştır kesin. Üzerleri birer ikişer kat bez bantla sarılırsa ömürleri uzatılmış olur.
159'da bagaj aydınlatması çalışmayınca kontrol ettiğimde manzara buydu.. kırmızı kabloda soyulmaları görebilirsiniz. mor kablo tamamen kopmuş, siyah ise kopmak üzereydi. Kopmuş ve durumu kötü olanları tekrar birleştirip makaronla izole ettim. kırmızı ve diğer tüm kabloları da bez bantla sağlamlaştırdım.

Gittiğiniz oto elektrikçileri muhtemelen sigorta kutusuna yöneldiler direkt. sorun yüksek ihtimalle arkada bir yerdeki kısa devreden kaynaklanıyor. Geçmiş olsun.