Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

156 silkeleme sorunu

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bsrkrl

You are not allowed to view links. Register or Login
ts motorlarda triger değişimi sonrası sente ayarı için bu aparatlar gerekir. bu aparatlar fiat servislerinde de bulunur.Bulunduğunuz yerdeki fiat yetkili servislerine de danışın .

aşağıdaki linkte fotoğrafı var.

teşekkür ederim danışıcam yetkili servise de

ihsanakdas

Özgünüm selamlar, çağırdın geldim  :D
Beni mahcubeden güzel sözleriniz için teşekkür ederim. Sente aparatı bende. profilde numaram var. ihtiyacı olan arkadaş oradan iletişime geçerse pazartesi gönderiyim aparatı  :alfisti:   

ArinFırat

Selamlar sorun zaten önal otoda triger seti değiştirdikten sonra başladı ve cahit usta önce yakıttan dedi gaz aldım gazda da yaptı senteyi sordum inatla sente atlak olamayacağını söyledi arıza ışığı yakacağını ve hiç yürümeyeceğini söyledi bıraktım arabayı varyatör seçicisi arızalı elime motor geçecek değiştiricem diyeli de2 hafta falan oldu hala ses yok ben de araştırma yapıyorum ama herkes sente diyor ve kontrol ettirebilecek kimseyi bulamadım diyarbakırda başka herkes önalı söylüyor bu arada bujileri yine önalda bi ay önce falan değiştirmiştim bu arada3 4 ustaya gittim senteyi kontrol ettirmeye ama hepsi yaapamayacaklarını aparatın olmadığını söyledi açıkçası kontrol etmek için neden aparata ihtiyaç olsun onu da anlamıyorum ama sanırım kimse uğraşmak istemiyor
ilk mesajımda kimsenin ekmeğiyle oynamamak için linç etmek istemedim, yüzeysel olarak oraya gitmenizi tasvip etmediğimin ipuçlarını vermiştim. sizde benim gibi bir daha önal otoya gitmeyeceklerdensiniz. 2009 da ilk alfamı aldığım zaman 1 kez gittim ve ustanın huyunu suyunu tarzını öğrendim, bir daha da gitmedim.. kendi ustama aparatsız nasıl yaptın diye sorduğumda " o da bizim işimiz boşver kurcalama, milim kaçırma yok" dedi, ki gerçekten de öyleydi. yolunuz Diyarbakır' a düşerse iletişime geçelim.. kendi ustam ile görüşürüz, içinize sinerse benli veya bensiz işleminizi yaptırırsınız. hatta istiyorsanız dm den ustanın adres ve iletişim bilgilerini veririm size, ön görüşme yaparsınız. ben de önden arar yardımcı olması konusunda hatırlatma yaparım. You are not allowed to view links. Register or Login arkadaşımızdan da aparatı  alırsan derdin tasan sıkıntın kalmaz.

Gouki

:serefe: Ankara'ya da bekleriz abi :)

murat

Beni mahcubeden güzel sözleriniz için teşekkür ederim. Sente aparatı bende. profilde numaram var. ihtiyacı olan arkadaş oradan iletişime geçerse pazartesi gönderiyim aparatı  :alfisti:

Ne kadar güzel söz yazsak az  :yukari-ok: Bu platformu değerli kılan da bu hareketlerdir  :alfisti:
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

Resul156

You are not allowed to view links. Register or Login sente aparatı duruyorsa bana kiralama imkanın var mı burdaki ustamda sente aparatı olmadığı için alfa Romeo  aracima müdahale etmesi zor oluyor

Testarossa

You are not allowed to view links. Register or Login sente aparatı duruyorsa bana kiralama imkanın var mı burdaki ustamda sente aparatı olmadığı için alfa Romeo  aracima müdahale etmesi zor oluyor
Hoşgeldiniz,
Haber çıkmazsa sente aparatı satan siteler var, almadan önce güvenirliğini teyit etmek lazım.
this is all about passion

2009 159 JTSSW Rosso

Batıkan ERDEN

Selam. Bu silkeleme dediğiniz. Araba rolantede iken sanki  dışarıdan biri arabayı sallıyor  gibi birşey mi. Bende 2 hafta önce trigeri değiştirttim. Ustalar  sente  aparatı getirtti öyle yaptı ama ben de arabayı yeni aldığım için rolantede hafiften sallıyomuydu hatırlayamıyorum. Birde  bende çalışırken kaputu açtım sanki zincir sesi gibi ya da gazlı arabalardaki gaz sistemi sesi gibi bir ses duymaya başladım daha çözemedim. Buji olabilir mi acaba.

Batıkan ERDEN

Şimdi aklıma geldi. Aracımın hava filtre kutusu kapağı kırıktı usta ona aparat taktı kapağı yaptı ama  filtre oturmıyodu oda filtreyi biraz yontmuş öyle oturtmuş. Google yazdım neden titreme  yapar diye kirli hava filtresi olabilir çıkıyo yada hava yeteri kadar alamıyo yaziyo yani bendeki titreme ondan olabilir. Gitmedik servise uzak diye işleri iyice karıştırdık. Kulağıma küpe oldu.