Arkadaşlar Adanada’dan merhaba makyajlı 159 sahibiyim aracımın harici takılan bir modülün kısa devre yapması sonucu ve sigorta attırmayıp body computeri yaktı.Body söküp baktık içindeki kart devresinin bir bölümü yanmış ve tamiride mümkün görünmüyordu.malüm siteden parça kodu uyan body computer buldum aldım geldi taktım ama anahtarı algılamadı bunun üzerine anahtarcıya yanan body ve aldığım çıkma
Body götürdüm eski bodydeki araç bilgilerini aldığım body aktardı sağ olsun bugün eski
Oto elektirkçi ve 159 sahibi bir abimle tekrar body taktık anahtarı algıladı araç çalıştı ama 2dk sonra araç koruma sistemi devre dışı diye uyarı veriyor araç göstergeleri aktif değil sadece turbo saati çalışıyor camlar farlar sinyaller çalışmıyor.diğer 159 daki acaba dediğimiz tüm role ve sigortaları denedik ama düzelmedi.sorun yine body den gibi görünüyor Adanada yetkili servis yok en yakın Mersinde.servisin diyeceğinide tahmin edebiliyorum siz çok kurcalamışsınız yeni body takılması lazım bayada pahalı bir parça.
Bir fikri olan varmı daha önce body değiştiren.