0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Değişebiliyor. Ben 159'umun bi-xenon'larını kısa bir süre önce İlker Kemal'e yenilettim. Yeni nesil merceklerden taktı. Hem aydınlatma hemde selektör perdelemesindeki tepkime süresi farketti. Kendisi bu konuda işinin ehlidir. Forumda da kendisinden bu konuda yardım alan birçok kişi mevcut. Elinizden geliyorsa sizde yapabilirsiniz tabi.
Bende İlker Kemal de bi-xenon mercek montajı yaptirdim. Hem piyasanın altında fiyat verdi hemde farın dış kasasında çok kırık vardı tamir edip iç dış temizlik yaptı.Kendiniz yapmak isterseniz geceucusu.com da çok yapan var oraya bakabilirsiniz.
Farları sökmeden çıkıyor mu mercekler?Zaman sorununu olursa eğer mercekleri alır kendim takarım Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mercekleri kendim değiştirdim ben. Farları söktükten sonrası çok kolay ama belirtildiği gibi tampon inecek.Yeni nesil bosch bi-xenon merceği alacaksınız farların arkasındaki kapağı açınca mercekleri 4 tane vidanın tuttuğunu görürsünüz zaten. Toplamda 1 bilemedin 2 saatlik iş.
Başlatan Cem « 1 2 » Yedek Parça Temini, Aksesuar ve Modifiye