0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Online marketlerde satılan Bluetooth Modülleri iş görecektir. 2013 Giulietta'da mikrofonlu model kullanıyorum.Gayet memnunum
İlan sahibi arkadaş ne kadar Alfa Romeo varsa yazmış ama linki aşağıda veriyorum. Ben buna benzer bir ürün alıp kendim taktım. https://www.hepsiburada.com/autoline-alfa-romeo-giulietta-mito-gt-147-156-159-bluetooth-mikrofonlu-pm-HBC000006INQM
Ben de 166'da kullanmıştım başarılı genel olarak, direksiyon tuşları çalışır bir sıkıntı olmaz. Elektrik bağlantısı gereklidir, ya kontağa veya aküye bağlatabilirsiniz. Sırada bir elektrikçi o bağlantıyı yapabilir
Bağlantı sadece arkadaki AUX soketi ile, ekstra elektrik bağlantısı yok. Ana ünitede enerji olduğu sürece cihaz da çalışıyor. Araba çalıştığında Bluetooth ile baglaniyorsunuz, ünite üzerinden AUX'a geçiş yaptığınızda dinlemeye basliyorsunuz. Bu kadar
Sizin aracınızı bilmiyorum ama benim aracımda o bölüm zaten boştaydı. Bu sebeple montaj oldukça kolay oldu, kafa karışıklığı olmadı. Montaj için bence bir iki youtube izleyerek kolaylıkla yapılabilir.
İzlediğim videoların tamamında o kısımda mavi jak takılı idi 8 pinli. Onu çıkarıp yerine bunu takıyorlardı. Blue &me olabilir başka bir soket olabilir tabi bilgim yok. Sanırım geldiğinde göreceğim yapamazsam Ankara içi elektrikçi ya da bu gibi işlere bakan bir yer önerebilir misiniz?
Ne yazık ki İstanbul'da yaşıyorum, Ankara hakkında en ufak bilgim yok. Bir de bu gibi işleri genellikle kendim yaparım, usta diyen biri aracımı bozacağına kendim bozarım Bence siz de sökmekten korkmayın, en kötü o soketi geri takarsınız
Başlatan easy_rider Teknik Bilgiler, Teknik Yardım
Başlatan Adza Alınıklar
Başlatan coolistanbul Alınıklar
Başlatan coolistanbul Yedek Parça Temini, Aksesuar ve Modifiye