Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

159 jtd 60 bin bakımı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

verteb

Merhaba arkadaşlar 60 bin bakımı için serviste ilk öğrendiğim şey avrupada bakımların 30 bin km de bir yapıldığı ki bu beni çok üzdü malum en kötü yakıtı en pahalıya alıyoruz ve en kötü yol koşullarında araba kullanıyoruz acı gerçekleri, bunun dışında servise verdiğim 1500 tl bir parada var ki dillere destan, eeeee 60 bin büyük bakım ne varsa gömecez dediler ses çıkartamadım, bilmiyorum tabi yeni alfacıyım usta nerde ne nerde yapılır e biide bu arabanın satışı var falan sırf bu sebepten arabanın taşla yaralanmış kaputunu boyatamıyorum v.s......falan filan paylaşayım istedim

marauderjingo

kaputtaki çizik ne derece bilmiyorum tabi ama belki ufak bir rötüş boyasıyla görünümü azaltılabilir.

emr7919

Serkan Selam,

1500 biraz acıtmış olmalı ama arabanda da ne gerekiyorsa yapılmıştır sanırım. Uzun bir süre kafan rahat binersin.
Bu fiyata neler yapıldı ve nereye yaptırdın bir ara onlarıda yazabilir misin? (Bir ara uğra bi çayımı iç)

tolga_ozhan

Sanırım cinayet mahali Birmot.