Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

159 JTS & MPI & TBI - LPG uyumu

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolga_ozhan

Aradım konuştum, çok beyefendi bir insan.
Alfa Romeo'nun JTS motoruna hiç montaj yapmadık diyor.
Direkt enjeksiyonlu fsi-tsi gibi araçlarda tecrübesi varmış ama "Alfa Romeo JTS derseniz, eller yukarı. Ben hiç yapmadım bu yüzden bilgide veremem, şöyle olur böyle olur diyem" der kendisi.

Doğa Tosun

Tüplü rx8 bile var şu an.. (zor çalışıyor ve surekli tekleme yapıyor. Wankel de fena durumdadir sanirim ama 38-40 krş a düşmüş)
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

sariertan

Tüplü RX8 =)) Zaten narin motorları var daha da narin olmuştur =)

Veloce

You are not allowed to view links. Register or Login

2.0 JTS için Zavoli'den 2800 tl fiyat almışlar... !!! Zavoli fsi dakine benzer bir sistem mi uygulayacak acaba?

bu aracı uzun süredir satamadılar en dip fiyattan dahi. şimdi yeni pazarlama teknikleri uyguluyorlar demek. keşke taktırıp deneselermiş de bir fikir sahibi olabilseymişiz.. :rock:

bu aracı uzun süredir satamadılar en dip fiyattan dahi. şimdi yeni pazarlama teknikleri uyguluyorlar demek. keşke taktırıp deneselermiş de bir fikir sahibi olabilseymişiz.. :rock:

Dip fiyat değil daha :)....Bu GT 3 ay kadar önce, İzmir Alfa Teknik den alınma.28 bin civarında bir fiyata satılmıştı yanlış hatırlamıyorsam.Şimdiki sahibi alıp satıcı o yüzden lpg taktırmaz.Araçta var bi sıkıntı ki bu fiyatlara alıcı bulamıyor yoksa İzmir'de durdurmazlar bunu.

Bu aracın motoru değiştirildi beyler o yüzden fiyat böyle ve araç satılamıyor bir türlü ;)

Nicola Larini

Arkadaşlar, 1,9 JTS lere LPG montajı konusu benim de uzun süredir kafamı kurcalıyordu. Araba İtalyan, LPG kitini yapan İtalyan, neden olmasın ki diye ama herşeyin mantıklı bir açıklaması var doğal olarak. İtalya'daki yakın arkadaşımdan rica ettim araştırması için, Roma'daki BRC distribütörü arkadaşı da ona 1.9 JTS lere LPG uygulandığında enjektörleri yakma ihtimalinin çok yüksek olduğunu tecrübe ettiklerini ancak önümüzdeki hafta BRC nin yeni bir kit çıkaracağını ve bu kitin 1.9 JTS e uyma ihtimalinin olduğundan bahsetmiş. Eğer gerçekten uyumu tesbit edilirse ve iyi bir fiyat alınabilirse bu bir fırsat olabilir. Bu LPG kitleri için gümrük mevzuatını bilen arkadaş varsa TR ye geliş fiyatını hesap etmek daha kesin olur.
Bilgi geldikçe paylaşırım.