0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
rot balansa soktuğumda akslarla alakalı bir sıkıntı olduğunu söylemedi usta, sadece alt salıncak burçlarının değişmesi gerektiğini söyledi, alt salıncak burçları bu tür bir soruna neden olurmu acaba ?
Frene basarken bi pedalda vurma hissi oluyordu burc yirtilinca. Strongflex burc almanizi oneririm, bir daha burc yirtildi sorununuz kalmaz. Rolantide titreme olunca motor kulaklari supheli oluyor ama kalkista olunca benim aklima da aks gelmisti.Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
1 ay oncesine kadar bende de vardı. Alt burclari motor takozu ile şanzıman kulaginida değiştirdim. Hangisinden oldugunu bilmiyorum ama yaptirirken hepsi aradan ciksin istedim. Suan titresim baya azalmis durumda.ozellikle kasislerden gecerken gelen sesler amortisorden geliyo sanıyodum ama burclardanmis hepsi kayboldu.
İlginize teşekkürler, bende bu his yok fakat rot balans yapan arkadaş değişmesi gerektiğini söyledi bahsettiğiniz markayı nereden temin edebilirim ?
http://www.strongflex.eu/en/1102-159-05-11Bu sayfadan ihtiyaciniz olani secebilirsiniz. Zaten burc yirtiksa kolaylikla gorunur liftte.Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
ya ben bu uygulamayı bilmiyordum. aslında her kar kış sonrası olan sorunlar böylece ortadan kalkar. keşke daha önceden görseydim değiştirdiğim bütün parçaları böyle yapsaymışım Bilgi için çok teşekkürler
Şimdi eve gelirken fark ettim yüksek hızdada gazladığımda devir yükselirken kalkış kadar olmasada bir titreme var hafta sonu bana maslak yolları göründü
powerflex burç alacaksanız maslakta bulamazsınız.yurtdışından sipariş geçip, maslakta taktırabilirsiniz.
volkan kardeşim bir kaç soru soracam..benim sadece ön sol taraf bazen gıcırdama yapıyor.sadece sorunlu olan yeri değiştirmek çözüm mü yoksa el atmışken ön-arka alt-üst tamamını mı yenilemek gerekiyor. hepsini değiştirelim desek toplam kaç tane almamız gerekiyor? fiyatlarına baktım ort. 10 euro, vergisidir gümrüğüdür vs başka masraflar ekleniyor mu? yurtdışı alışveriş hiç yapmadığım için bu konuda cahil oğlu cahilim maalesef
Ek bilgi olarak sunu soyleyeyim, strongflex burclar powerflexden daha konforlu sertlik konusunda, ikisi de poliuretan.Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
evet akslardamış tamir edildi, şu an sıkıntı kalmadı.