Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

varyatör sesi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alfadanadam

Tolgahan, hidrolik pompanın derdi ne ki ? Ustan değişecek mi dedi?

tolgahan_

abi direksiyonu tam kırınca hafif bir ses vardı zaten. adapazarı nda bir motorcu baktı yağı azalmış . sesinde pompadan geldiğini söyledi. ben zeki ustaya telefonda konustum  orda artık tam olarak ne olduğu çıkar. burda gösterdiğim usta daha önce v kayış rulmanını değiştirmişti , bana pompanın biraz zor olduğunu en iyisi istanbulda değiştirmem gerektiğini söyledi. anca şunu da ekledi sıfır takarsam daha iyi olurmuş. çıkmalardan verim alamazsın dedi. o yüzden sordum bende  çünkü burdaki ustanın alfa ile ilgili çok fazla tecrübesi yok.

Edited by - tolgahan_ on 07/02/2012  23:15:30

agucba

Hidrolik pompasının durumu nedir, bilemiyorum ama tahminimce sorun yağ seviyesinin azalmış olmasındandır.

///////////////

Alfadanadam

quote:

Hidrolik pompasının durumu nedir, bilemiyorum ama tahminimce sorun yağ seviyesinin azalmış olmasındandır.

Aynı fikirdeyim. Sistemdeki bir kaçak sebebiyle yağ eksilince bahsettiğin sesi yapıyor çalışırken. Kaçak tespit edilecek ve ondan sonra kontrol edilecek. Eğer düşük yağ seviyesi sebebiyle çok zarar görmediyse parça değişimine gerek olacağını sanmıyorum.

tolgahan_

quote:

quote:

Aynı fikirdeyim. Sistemdeki bir kaçak sebebiyle yağ eksilince bahsettiğin sesi yapıyor çalışırken. Kaçak tespit edilecek ve ondan sonra kontrol edilecek. Eğer düşük yağ seviyesi sebebiyle çok zarar görmediyse parça değişimine gerek olacağını sanmıyorum.

dediğiniz gibi yağ eksilmiş burdaki usta tamamlamış. ama seste bi değişiklik yok şimdilik. zaten bir süre istanbul'a gidemeyeceğim için denemiş olucam. eğer değiştirmem gerekirse çıkma veya sıfır pompayı nereden temin etmemi tavsiye edersiniz?

Alfadanadam

Zeki abi seni yönlendirir merak etme :)

tolgahan_

bence ona güveniyorum abi saol:)