Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

bilen varsa lütfen yardımcı olsun arkadaşlar

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alf0116

merhaba alfa 147 kullanıcısıyım dün aracımı çalıştırdığımda motor control system failure diye bi hata verdi alfa çağrı merkezini aradım teknik servise bağladılar aracın çekişinde bi düşüş var mı dedi evet lpg taktırdıktan sonran oldu dedim lpgli araçları servise almıyoruz dedi yardımcı olamaz mısınız dedim lpg li araçları servisin kapısından bile sokmuyoruz dedi.bu konuyla ilgili tecrübesi olan arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim

Murat Sağlam

bursadandiniz sanirim..
ozel alfa servisi yok mu orada

Yiğit Doğukan

Servisin böyle cevap vermesi ilginç. Bence çağrı merkezini arayıp bu durumu bildirmelisiniz.

alf0116

evet bursadayım ama yetkili servise götürmek istemiştim neyseki sorunu hallettim lpgyi taktırdığım ustaya götürdüm sağlosun halletti ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim yinede alfa çağrı merkezindeki teknik destek çok ayıp etti

147BLACK

"Bütün yetkili servisler elbet bir gün lpg'yi tadacaklardır"
Benzin kaç lira olmuş halen lpg'li araçları dışlama politikası. Bari telefonda "lpg'yi taktırdığınız yere götürün" gibi bir şey dese. O da yok!  :o
please teach me how to dream
I long to be more than a machine