Öncelikle hoşgeldiniz.

Sırayla gidersek size verilen rakamda muhtemelen varyatör-triger değişimi de var ancak bana gene de çok geldi. Tam liste elinizde varsa maliyeti daha mantıklı bir yerde tutacak öneriler yapabiliriz.
Yağın azalması elbette önemli bir sorun ancak 10,000 kmde sübaplarda bir sorun açacağını zannemiyorum, elbette burada yağın Alfa için makul kabul edilebilecek seviyede eksildiğini varsayıyorum. Yoksa yağ seviyesi iyice azalmışsa, yatak sacak duruma gelmişse yapacak birşey yok elbette. Yağ eksikliği ise ilk olarak Alfa'da Twinspark motorlarda varyatör denilen parçayı bozar. Size bahsedilen zamanlaycı denilen parça budur. Aracınızı soğuk çalıştırma anında traktör gib bir sesle çalışıyorsa varyatörünüz bozulmuştur. Bu konu hakkında detaylı bilgileri teknik forumda varyatörü aratarak bulabilirsiniz.
Mesajınızın ikinci kısmına subjektif bakılabilir. Her markada bazı kronik sorunlar vardır, varyatör de Alfa'nın başbelasıdır. Alfa varyatörü garanti kapsamında değiştirmekte. Sanırım sizin garantiniz bitmiş. Eğer 2. el aldıysanız sizden önceki sahibinin size devrettiği bir sorun da olabilir tabi. Fakat yeni nesil varyatörlerle bu sorun da çaöüzlmüş durumda. Yani sadece bir kez varyatörü değiştireceksiniz ve aracın yağını 5 bin kmde mutlaka kontrol edeceksiniz ve bir daha başınız ağrımayacak. Ayrıca yetkili servislerde varyatör değişirken triger ve birçok parça daha değişiyor. Yani motorunuz neredeyse sıfırlanıyor diyebiliriz.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.