Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

MultiAir Tapası (Filtre)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

E.Ç.M. (MiTongin)

Birde yeri değil ama anlık tüketim değerlerinde arabayı kompresör e bırakıldığı Zaman değerin 0 lt göstermesi gerekmiyor mu? Bende sabit 2 lt gözüküyor. Doğru mudur? Tecrübesi olan arkadaşlarımda extra yorumlarını beklerim.  :alfisti:
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

mertcancagla

Bendede oyle gozukuyor. Araci ilk aldigim andan itibaren oyle. Bazi araclarda oyle gozukuyor ama sebebi nedir bilmiyorum.

muğlalı

You are not allowed to view links. Register or Login
Birde yeri değil ama anlık tüketim değerlerinde arabayı kompresör e bırakıldığı Zaman değerin 0 lt göstermesi gerekmiyor mu? Bende sabit 2 lt gözüküyor. Doğru mudur? Tecrübesi olan arkadaşlarımda extra yorumlarını beklerim.  :alfisti:
159,MİTO, GİULİETTA hepsi aynı şekilde.

krm1983

Fiatlarda da aynı şekilde 0 lt yerine 2.0 lt gösterir yol bilgisayarı cut-off aktifken. Yani motorun çalışmaya devam etmek için gereken asgari hareketin zaten dönmekte olan tekerleklerin motora ilettiği hareket enerjisi ile sağlanması olayı.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

E.Ç.M. (MiTongin)

Fiatlarda da aynı şekilde 0 lt yerine 2.0 lt gösterir yol bilgisayarı cut-off aktifken. Yani motorun çalışmaya devam etmek için gereken asgari hareketin zaten dönmekte olan tekerleklerin motora ilettiği hareket enerjisi ile sağlanması olayı.

Sent from my iPhone using Tapatalk
:yukari-ok:
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

LUCI0

Teşekkürler Özgün bilgi için.Ben de yakında bakım için Akotayı ziyaret edeceğim.Eğer bu kadar önemliyse ben de değiştirmelerini söyleyim.Umarım bilirler hangi parça olduğunu...

ealprsln

Ben de 80.000 de degistirdim ilk defa, tortu birikmesi bende de mevcuttu. 110.000 de tekrar degistirmeyi planliyorum. Pahalı bir filtre değil, ama işlev olarak unitenin içine giren yağı filtreliyor; bu sebep ile hayati. Degistermemis olanlarin degistirmesinde ben de fayda görüyorum.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

Gouki

You are not allowed to view links. Register or Login Önemli değil Arda abicim, hayat paylaştıkça güzel :)

You are not allowed to view links. Register or Login Hayırlı olsun bro.

LUCI0

You are not allowed to view links. Register or Login Önemli değil Arda abicim, hayat paylaştıkça güzel :)

Özgün benim mito 20000km yi yeni You are not allowed to view links. Register or Login şimdi aklıma geldi :) Yine de hemen değiştirmeli miyim sence?

Gouki

Özgün benim mito 20000km yi yeni You are not allowed to view links. Register or Login şimdi aklıma geldi :) Yine de hemen değiştirmeli miyim sence?

Abi hatırladığım kadarıyla sizin QV'niz 2012 modeldi. İlk mesajda parçanın Şubat 2012'de değiştiğini yazmışım. Ben olsam eğer arabamda güncel filtre varsa 30 bini beklerdim. Eski filtre var ise ilk yağ değişiminde hallederdim :)

LUCI0

Abi hatırladığım kadarıyla sizin QV'niz 2012 modeldi. İlk mesajda parçanın Şubat 2012'de değiştiğini yazmışım. Ben olsam eğer arabamda güncel filtre varsa 30 bini beklerdim. Eski filtre var ise ilk yağ değişiminde hallederdim :)

Doğru hatırlıyorsun Özgün ;) Şubat 2012 de sipariş verilmişti.Ben Mayıs 2012 de teslim aldım.Muhtemelen bendeki de eskidir.Değiştirsem iyi olacak :)

ealprsln

Sağol You are not allowed to view links. Register or Login, senin sayende haberdar olduk bizde biliyorsun ki  :alkis:
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde