Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

2015 model 250 km de arac arizasi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

agucba

Sorun halledilemeyecek ise bence değişime gidilmesini teklif edin. Çünkü mideniz bulanmış artık. Ne yapılsa içiniz rahat etmeyecek.
Aslında en başında MultiAir ile ilgili kişiler ve uzmanların kafalarında soru işaretleri olmasına karşın bu sistem kendini ispatlamış ve dayanıklı olduğunu göstermiştir. Ancak her mekanik eşyada olduğu gibi arada daha üretim aşamasında oluşan sorunlar, düzeltilememekte.
Bence kendinizi sıkmayın ve aldığınız yer, olmadı doğrudan Tofaş'a değiştirmek istediğinizi belirtin.
Nasılsa elinizde tüm kayıtlar mevcut.

///////////////

ermanngok

You are not allowed to view links. Register or Login
Sorun halledilemeyecek ise bence değişime gidilmesini teklif edin. Çünkü mideniz bulanmış artık. Ne yapılsa içiniz rahat etmeyecek.
Aslında en başında MultiAir ile ilgili kişiler ve uzmanların kafalarında soru işaretleri olmasına karşın bu sistem kendini ispatlamış ve dayanıklı olduğunu göstermiştir. Ancak her mekanik eşyada olduğu gibi arada daha üretim aşamasında oluşan sorunlar, düzeltilememekte.
Bence kendinizi sıkmayın ve aldığınız yer, olmadı doğrudan Tofaş'a değiştirmek istediğinizi belirtin.
Nasılsa elinizde tüm kayıtlar mevcut.
Bugun ztn tekrar bagladilar sorn bu sefer multiair modulunu calistiran beyin bozuk cikti.. Parca yokmus turkiyede mecbur italyadan getirtecekler bende aradm tofasi soylendim bi ton.. Degisim talep ettim daha 1 haftalik arac... Bakalim yarin donus yapacaklar gerekirse 3-5 ay beklerm boyle binmeye korkar olmaktansa

Sent from my C6903 using Tapatalk

Erman.Gok

Tekrar merhaba arkadaşlar,

Alfayı aradım bir ton saydım yeni araç istedim :) vermezlerse bakım hediyesi istiyeceğim oda olmadı komple boya koruma vs hizmeti isteyeceğim. Artık çirkefleşme zamanı geldi :D
2011 Mito 1.4TB Black
2015 Giulietta 1.4 TCT Rosso Competizione
2015 F30 3.20 Imperial Blue

BMW'ye binsekte Alfisti forever