0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba aynı problemi 2012 giu’da yaşadım/yaşıyorum.En son kompresör değiştirirsek düzelir fikrine tamam dedim.Kompresör yenilendi. Ancak problem hala aynı.Klima soğuk mod normalde ciddi bir performans sergiliyorkenBazen hiç devrey girmiyor ve Kötü koku(nem) ile birlikte sıcak hava uflyor.Bu bazen 30 dakika sonra falan duzeliyor.Sorunu yaşayan ve çözen var mıdır arkadaşlar?
Bostancı Sanayide Sarıtaş Elektrik&Klima var. Oraya bir gösterin derim, Giuilietta'yı baya iyi tanıyor Umut usta
iç- dış sıcaklık sensörleri bozulmuş olabilir
Evet bu fikir bana da mantıklı geliyor ilk fırsatta sıcaklık sensör değişimi yapıp sonuçları olumlu-olumsuz buraya yazarım, belki bir başkası için yardımı dokunur.Destek için teşekkürler
Full Auto'da sensörler tabii ki soğutmayı / ısıtmayı etkileyebilir ama manuel ayarda ve Low'da mutlaka çok iyi soğutması gerekir. Denediniz mi?
Evet manuelde ve LO 'da bile aynı problem devam ediyor hocam. İlk çalıştırmada bazen 20-30 dakika soğutmadan yanlızca kötü kokulu hava veriyor. Araç 1 saat güneşte kaldığında bu problemi daha çok yaşıyorum aslında, trafik ışıklarında durduğumda da çoğu zaman soğuk havayı kesiyor klima. Araba devirlenince klima da sonradan toparlıyor ancak bazen bu bile işe yaramıyor. Çok değişken parametreler var sorunumla alakalı ve piyasada usta kalmadığı için ezbere yöntemlerle para koparıp duruyor yeni nesil ustacıklar
Evaporatör sıcaklık sensörünü değiştirmeyi bir deneyin derim. Bende de benzer sorun olmuştu. Servise götürdüğümde birşey bulamamışlardi, ben önermiştim. Değiştirince sorun düzelmişti. Maliyeti 500-600 TL gibi birşey tutar. Siz bile değişimini yapabilirsiniz. Polen filtresinin yakınında. Umarım çözülür sorununuz. İyi günlerASUS_Z01RD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Başlatan esatay Teknik Bilgiler, Teknik Yardım
Başlatan vozkol Teknik Bilgiler, Teknik Yardım
Başlatan ugur_1903e Teknik Bilgiler, Teknik Yardım
Başlatan Metin88 Teknik Bilgiler, Teknik Yardım