0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Erkay bu konuda daha bilgili, benim eski araçta da olmuştu bir kere, anahtarı tak çıkar tak çıkar yaparak düzelttim, sonra servise götürdüğümde hata görülmedi.Lakin sigorta kutusunun altında beyinle alakalı bir soket varmış sanırım, onu söküp tırnaklarını biraz açıp tekrar takınca problem ortadan kalkıyormuş. Erkay öyle birşeyler söylemişti. Başka bir problemin çözümü ile iligili de karıştırıyor olabilirim. 156 da hiç gelmedi başıma. Erkay şuan il dışında, PM atarsanız konuya yönelir ve yardımcı olabilir sanırım. Belki bilen arkadaşlar Erkaydan da önce yanıt verebilirler http://www.alfistiturkey.com/forum/profile/?u=4577Selamlar;Kadir...
Alıntı yapılan: blackgear - 27 Nisan 2013, 22:10:50Erkay bu konuda daha bilgili, benim eski araçta da olmuştu bir kere, anahtarı tak çıkar tak çıkar yaparak düzelttim, sonra servise götürdüğümde hata görülmedi.Lakin sigorta kutusunun altında beyinle alakalı bir soket varmış sanırım, onu söküp tırnaklarını biraz açıp tekrar takınca problem ortadan kalkıyormuş. Erkay öyle birşeyler söylemişti. Başka bir problemin çözümü ile iligili de karıştırıyor olabilirim. 156 da hiç gelmedi başıma. Erkay şuan il dışında, PM atarsanız konuya yönelir ve yardımcı olabilir sanırım. Belki bilen arkadaşlar Erkaydan da önce yanıt verebilirler http://www.alfistiturkey.com/forum/profile/?u=4577Selamlar;Kadir...erkay beyın numarasını verdım sıtkı kardesıme tesekkurler valla yardımlarınız ıcın sımdıden sonsuz tesekkurler[/quoteHoop Aramayın adamı yaa Mesaj atın, yine forum üzerinden takip edin, arayın derse arayın İşi gücü vardır belki adamın neticede Müsaitse öyle görüşün lütfen. Ben zan altında kalmak istemem, PM (özel mesaj) atmanız için paylaştım bilgilerini. Anlayışınız için teşekkürler.
Akü kutup başlarını kontrol edin gevşediyse imoblizer'ı devreye sokabiiyor.
Alıntı yapılan: alfist_3548 - 27 Nisan 2013, 22:25:31Alıntı yapılan: blackgear - 27 Nisan 2013, 22:10:50Erkay bu konuda daha bilgili, benim eski araçta da olmuştu bir kere, anahtarı tak çıkar tak çıkar yaparak düzelttim, sonra servise götürdüğümde hata görülmedi.Lakin sigorta kutusunun altında beyinle alakalı bir soket varmış sanırım, onu söküp tırnaklarını biraz açıp tekrar takınca problem ortadan kalkıyormuş. Erkay öyle birşeyler söylemişti. Başka bir problemin çözümü ile iligili de karıştırıyor olabilirim. 156 da hiç gelmedi başıma. Erkay şuan il dışında, PM atarsanız konuya yönelir ve yardımcı olabilir sanırım. Belki bilen arkadaşlar Erkaydan da önce yanıt verebilirler http://www.alfistiturkey.com/forum/profile/?u=4577Selamlar;Kadir...erkay beyın numarasını verdım sıtkı kardesıme tesekkurler valla yardımlarınız ıcın sımdıden sonsuz tesekkurler[/quoteHoop Aramayın adamı yaa Mesaj atın, yine forum üzerinden takip edin, arayın derse arayın İşi gücü vardır belki adamın neticede Müsaitse öyle görüşün lütfen. Ben zan altında kalmak istemem, PM (özel mesaj) atmanız için paylaştım bilgilerini. Anlayışınız için teşekkürler.abı cıdden korkulur senden
Sevindirici bir haber.Geçmiş olsun:)