0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba Arkadaşlar, Forumda yeniyim. Arama yaptım ama benzer bir konuda bulamadım.İnternette bir çok araba modeli için kişilerin kendilerinin yapabileceği şekilde anlatımlar mevcut ama bir türlü alfa için bulamadım.Alfa 147 sahibiyim. Geçenlerde durduk yere anahtar arabayı uzaktan açmamaya başladı. Anahtar pili bitmiş olabilir diye pili değiştirdim sorun çözülmedi. Anahtarcıya gösterdim anahtarda sorun yok dendi. Araba içten kapatıyorsa arabadada sorun yoktur anahtarın tekrar kodlanması gerekir diye görüş bildirdi. Bu konuda bizim yapabileceğimiz birşey varmı? Yoksa illaki servisemi gitmek gerekiyor. Yoğun çalışan biriyim servise gitmeye pek vaktim olmuyor yardımcı olursanız sevinirim.?
merhaba herkese,4 aydır aynı sorunu yaşıyorum pil değiştirdim olmadı, servisde yazılım atılacak diye biliyorum araştırmalarım o yönde yardımcı olun arkadaşlar.@Doğa Tosun @cem meric
kod kartı yoksa ne yapılabilir ? Pek çok 2.el de kod kartı değil 2.anahtar bile olması mucize gibi...
kod kartı olmadan hiç bir işlem malesef yapılamaz
Bir çözümü kesin olmalı ama beyinden falan reset sistemi yok mu? Ya da kod kartını arkadaşımızın dediği gibi ücret karşılığı alamıyor muyuz?
Aynı sorun benim 147 de de oldu. Anahtarcılara götürdüm yapamadılar code card gerekli dediler. Code card ı mecburen getirttim anahtarcı cihazıyla kumandayı tekrar tanımladı ve sorun halloldu
ustam nerden kaça getirttin kartı?bende de hala aynı sorun devam ediyor..İzmirde varsa yardımcı olabilecek bir abimiz sevinirim..
Arkadaşlar 147 uzaktan kumandam çalışmıyordu.Nihayet bugün yazılım attırdım sorun çözüldü..İzmir'de 70 tl 5 dk sürmedi..anahtar kumandası yeniden tanıtıldı şu an sorun yok..Bu arada kartım martım da yok..Yedek anahtarımda çalışıyor sıkıntı yok..immobilizere herhangibir zararı yok..sadece kumandayı tanıtıyorlar..