Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa 147 - Cam Kaldırma Problemi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mami859

arkadaşlar 147 kullanıcısıyım. aracın camları 4 kapıdada aşagıya inerken sorunsuz bir şekilde iniyor. yukarı kadırırken kesik kesik kaldırıyor. her seferinde kaldırmak için düğmeye defalarca basıyorum.
ilk defa basıma geliyor. nasıl çözerim bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

tolga_ozhan

1. Aracın içine binin, tüm kapıların kapalı olduğuna emin olun.
2. Kontağı açın ve Ön camları aşağıya indirmek için 2 tuşa da aynı anda basılı tutun.
3. Sonuna kadar açıldıktan sonra 10 sn kadar elinizi kaldırmadan basılı tutun.
4. Aynı işlemi arka kapılar için yapın.
5. Önce ön camları, sonra arka camları aynı anda kapatma yönüne ikazlayın.
6. Tam kapandıktan sonra da elinizi çekmeden 10 saniye kapatma yönünde tutun.

Muhtemelen problem çözülmüş olacak.

Incablue

Aynı problemi bende yaşadım. Soğuklardan olabileceğini düşünüp sallamadım açıkçası :) Ön camı sanki özel olarak ayarlamış gibi her camı kaldırmak isteyişimde aynı mesafede kalkıp, 6-7 defada camı kapatıyordum. Sizin yaptırdığınız işlem resetleme gibi bir şey mi You are not allowed to view links. Register or Login hocam

tolga_ozhan

GT ve 147'lerde bu durum yaşanabilir. Şöför tarafındaki modül aynı zamanda cam kaldırma olayının beyni olma görevini görür.
Bazen bu beyin camların tam açık ve kapalı konumlarını unutuyor. Siz kapatmak istediğinizde aslında tam kapalı konumda olduğunu düşünerek cam motoruna giden elektriği kesiyor.
Biz ise tam açma yönüne basarak ve elimizi hiç çekmeden orda 10 saniye tutarak beyine burası tam açık noktası diye öğretmiş oluyoruz.

mami859

You are not allowed to view links. Register or Login
Aynı problemi bende yaşadım. Soğuklardan olabileceğini düşünüp sallamadım açıkçası :) Ön camı sanki özel olarak ayarlamış gibi her camı kaldırmak isteyişimde aynı mesafede kalkıp, 6-7 defada camı kapatıyordum. Sizin yaptırdığınız işlem resetleme gibi bir şey mi You are not allowed to view links. Register or Login hocam

peki hocam bütün bu soyledıklerınızı sadece sol ana moduldenmı yapacagım yada telefonla beni yonlendırme ıtımalınız varmı acaba

baturmannaci.bayraktar

Iyi aksamlar yaza dogru alfa 147 almak istiyorum ilk arabam olcak istanbulda hangi servise gostermeliyim kronik bi problemi var mi acaba?

Sent from my iPhone using Tapatalk