Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa 147 Immobilizer Code Hatası

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mstfkybs

Aracımda immobilizer hata verıyor bu aralar bazen tek marşta almıyor ımmobilizer code yazıyor kontağı cıkartıp biraz bekleyıp yenıden takıyorum duzelıyor neden böyle yapıyordur bır bılgınız varmı ?

dnr1

Direksiyonun altindaki kablolari,soketleri iyice yerlerine sok..eger duzelmez ise immonun. Anteni var..o degisecek..
[url="http://img16.imageshack.us/img16/64/sanalmod3.jpg"]http://img16.imageshack.us/img16/64/sanalmod3.jpg[/url]

mstfkybs

pahalımıdır ve tam olarak direksiyonun neresinde ?

mstfkybs

Kontağı çevirdiğimde Immobilize code yazıyor araba calısmıyor kontağı cıkartıp tekrar takıyorum calısıyor ara sıra bu arızayı vermeye basladı orjinal anahtarındada yedek anahtarındada bu sorun neden kaynaklanır çözumu nedır yolda bırakır mı yardım edermısınız arkadaslar ?

A.S.GÜMÜŞ

aracınızın code arizasini gidermenin en iyi yolu cihaza bağlatarak varsa code kartınızdaki kodları tekrar tanımlatmak sizi yolda bırakmaz ama bazen ugrastirir

LG-P880 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

07 DH 800

mstfkybs

Erkay KAHYA

Selamlar,
CODE hatası daha önce benim de başıma gelmişti.
Direksiyonun sol altında sigorta tablasının orada immobilizer le ilgili bir soket var. Onun tırnakları gevşiyor.
sıkılaştırıp tekrar taktığınızda bahsettiğiniz sorun çözülüyor.
İyi günler.

mstfkybs

Erhan tam olarak nasıl birşey biraz daha tarif edermisin baktımda tam olarak hangısı ımmobilizere ait bulamadım pek anlamam bu ıslerden ben sadece bınıp gezıyorum :D  böyle böyle sızın yardımınızla ogrencegım

Erkay KAHYA

Sigorta kutusunun arka kısmında İmmobilizer soketi var. Büyük ihtimalle sorun orası. Alfa ustasına ya da oto kilitçilerine falan söylerseniz kolayca çözülecek bişey.
Tam olarak ben de bilmiyorum yerini. Aynı sorun bende de vardı böyle çözmülmüştü.

blackgear

mstfkybs

Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız  :) kim olduğunu bende bilmiyorum yanlış telaffuz etmişim :)

Erkay KAHYA

You are not allowed to view links. Register or Login
Erhan kim bu arada  :))

Galiba benim :)

mstfkybs