Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

alfa romeo 159 garip koku

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mertalikaymak

Merhaba bugün 159 aracimla 1 saatlik bir trafiğe girdim arcimin bütün koltukları doluydu motor ısısı 90 di stop ettikten sonra çok fazla bir garip kaku verdi yarım saat gecti hala koku var sebebi ne olabilir aracın kilometresi 176.000 binde birde kilimada acikti

francobaresi

Aracin icinden mi geliyor koku? Eger disindansa dpf takiliyda dpf temizligi yapmistir belki arac, inanilmaz kotu , agir koku veriyo dpf temizlenirken. Metal yanigi kokusu gibi bi koku

Sent from my iPhone using Tapatalk
Cuore sportivo

mertalikaymak

Kaputun içinden geliyordu naylon nanigi gibi şuan bir buçuk saat oldu ve hala koku ağır bir şekilde geliyo

mertalikaymak

Peki dpf nedir ve temizlemesi iyimidir??

francobaresi

You are not allowed to view links. Register or Login
Peki dpf nedir ve temizlemesi iyimidir??
Dizel partikul filtresi dpf. Arama yaparsaniz forumda bolca bilgi mevcut, temizlenmesi belli bi isiya gelince tikanikliga gore otomatik baslar, kaputun altindan ziyade filtre aracin altinda son susturucadan once yer alir, koku egzos ucundan gelir alt taraflardan yayilir, aracin balatalarindan geliyo olabilir mi koku? Bu kadar agir kokuyosa o aklima geldi. Bu arada profilinde yas 14 yaziyo ? Trafige ciktim filan demissiniz?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Cuore sportivo

mertalikaymak

Teşekkürler ben alfa hastasiyim aracıda babama ben aldirdim oyuzden ben yazısı yorum

blackgear

Mert babanın aracını kaçırıp motor mu yaktın yoksa  :o :p

Aracın altına eğilip egsoz borularına bakar mısın? Bazen yoldaki poşetler falan yapışabiliyor sıcak egsoza. Motora da girmiş olabilir aynı şekilde. Eridikçe koku verir doğal olarak. İnşallah böyle birşeydir.

admin

Motor kaputunun altından geliyorsa kaputu açıp bir bakın bakalım.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

ArinFırat

acı fren kokusuna benziyor ise,kasnak kırılmıştır.. sıcaktan dolayı kauçuk eriyip zift haline dönüşerek motorun kayış kasnak kısmına püskürür ve koku yapar..eğer sorun gerçekten bu ise,arabayı hareket ettirmeyin yoksa sente ayarlarını bozarsınız ve triger masrafı çıkar..illaki hareket ettirmek zorunda iseniz kayışı kesip çıkarın en yakın tamirciye öyle gidin veya çekici çağırın.