Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Giulietta klima problem

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dellobaltino

Arkadaşlar herkese merhaba. 2014 giulietta aracımda bugün yaşadığım bir klima problemi var. AC açınca şöför tarafı soğuk yolcu tarafı ılık üflüyor. Sıcağa alınca da şöför tarafı ılık yolcu tarafı sıcak üflüyor. Dün polen filtremi değiştirdim. Çıkan filtreyle aynı yönde taktım. Onula alakası olmadığını düşünsem de hemen ertesinde bu sorunu yaşamam garip geldi. Bir de akü 4 yıl önce değişti. Bir ihtimal belki bundan kaynaklanabilir diye düşündüm. Flap arızası değildir umarım, benzer durumu yaşayan var mı?

LYA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hasansezerus

Bir ihtimal polen filtresi yerine iyi yerleşmemiş olabilir.  Büzülme falan oldu ise içeride söküp tekrar düzgünce taktığınızdan emin olun. Benim başıma geldi yaz günü klima bir türlü soğutmayınca ( ki malumunuz pek kısa sürede pek iyi soğutma yapar giulietta) eğildim baktım bakımda usta ne içine düzgünce yerleştirebilmiş, kat kat kıvrılmış, ne de kapağını yerine oturtabilmiş. Söküp düzgünce taktıktan sonra bir daha sorun yaşamadım eskisi gibi soğutmaya devam etti. Eğer yine de düzelmiyor ise konu ile ilgili başlık vardı geçen aylarda oradan detaylı bilgi alabilirsiniz.

Dellobaltino

Bu akşam iş çıkışı klimayı sıcağa ayarladım. Umudum yoktu ama bi baktım her iki taraf da sıcak üflüyor. Çok sevindim . Umarım böyle devam eder.

LYA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi