Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

attention limited range

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vedat Sener

Arkadaşlar merhaba,

Birtakım dünyevi meseleler yüzünden uzun zamandır giremiyordum..

Ta ki displayde şu ibareyi görene kadar;

"attention limited range"

Çalıştırdıktan yaklaşık 10/15 saniye sonra bu uyarı ile birlikte uyarı sesi (beep)...
Daha önce bu sorunla karşılaşan var mı? Yardımcı olursa sevinirim.. Esasen sorun olup olmadığınıda bilmiyorum; çünkü herşey normal..

Edited by - ATA on 29/10/2010  11:38:07

junip

benzin alın :)

alfa147black

bende malesef bu sorunla sık sık karşılaşıyorum. 10 numara yağ diye bir şey varmış deneyin isterseniz. :)

emrahbaser

bende benzin azaldığı zaman yazıyo o yazı bu aralar baya bi sık okuyorum:)

stromboli

Range 40km nin altina dustugunde cikiyor, cozumu biraz pahali en uzun sure idare eden cozum 200tl civarinda tutuyor ve kullanim tarziniza gore 600-800km sonra problem tekrarliyor.. :o)) Merak etmeyin sadece benzin isiginin bir sonraki asamasi..

Eyup Ozturk

hımmmm.. trafiktaki range rover ların azalması ile ilgili değil yani ...

adnan.geyik

Aynen öyle. Benzin uyarısı...
Adnan Geyik
34 GIA 336
Tonale TI

TRUPHASE

ingilizce olarak doğru yazılmış. Acaba kağıda not mu alınmış yada günün geyiği mi yapılmış? :)
[url="//www.trioacoustic.com"]www.trioacoustic.com[/url]

ottoman

ne güzel benzinin azalmasına fırsat vermeden hep benzin alabilmişsiniz şimdiye kadar
ben o yazı çıkmadan benzinliğe gitmemde pek

ATA

Vedat Bey yazdıklarımı lütfen yanlış anlamayın bende başımdan geçen bir olayı yazacağım. Bu uyarıyı sizin gibi bilmeyen başka kullancılarda var

4-5 ay önce forumdan olmayan bir arkadaşımın 2003 156'sı ile yolda giderken bu uyarıyı gördüğümüzde bana; 'bıktım artık arızalardan, sürekli bu uyarıyı veriyor, servise gidince bunuda soracağım' demesiyle bende Uğur Bey gibi düşünerek şaka yaptığını sandım ama değilmiş =)
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Sportivo

ne geyik dönmüş be :)
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

Vedat Sener

Şahsen böyle bir dingilliğe mazhar olduğum için az da olsa sevindim.. Benzinse kolay dedim bir yandan.. Bir yandan da Allah benim cezamı neremden versinki..

Eskiden insanları korkutmak için sarı benzin ışığı yanardı, şimdi bir level ötesine geçmişler..

Sıvamıyorum, böyle kalsın. : )

Saygılarımla

Teşekkürler

Edited by - ATA on 29/10/2010  11:38:28

TRUPHASE

Hocam dikkat....!!!!! eğer hava sıcaklığı 4 derecenin altına düşerse ikaz veriyor donma tehlikesi diye. Arabanın bir yeri bozuk değil yani,sadece biraz üşümüş olabilir.

Vedat Sener

@TRUPHASE
@Eyüp_OzTürk

Vay be şu hale bak.. Beyler ben 7 sene yurt dışında kaldım; elin Fransızından, Almanından şu muamelatı görmedim.. Lordlar kamarasında mı büyüdünüz a canlar?

Ama bu çok basit bir şey, az buçuk ingilizcesi olan, ya da sözlük karıştırabilmeyi bilen biri bilir.. muhabbetine girmeyelim..

Samimiyetimiz olsa amenna..

erdem1904

vedat bey'in yazdıklarını az da olsa hatırlayan bilen biri olarak biliyorum ki kendisi boş şeyler yazan paylaşan biri değildir.  Samimi davranıp forumda paylaşmış.
Lütfen bilmediğimiz o an araştırmaktan ziyade paylaşarak öğrenmeyi-çözmeyi tercih ettiğimiz prolemler için birbirimizle dalga geçmeyelim...

forumumuzda alfam rampa yukarı 5.viteste 100 km.yi geçmiyor ne yapmalıyım diyerek başlık açan arkadaşlarımızda vardı :)

Edited by - erdem1904 on 30/10/2010  12:17:15
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

junip

adam haklı beyler!
Gülmek ayrı, dalga geçmek apayrı iki şey. Herkes dikkatli yazsın yazdıklarını.

Vedat Sener

@Erdem abi
@Bilge bey

Hassasiyetiniz için teşekkür ederim..

TRUPHASE

Dalga geçmek ayrı şey, şakalaşmak ayrı şey. Birisi yolda yürürken düşer, arkadaşları da güler. Eğer düşenin bir yeri kırılmadıysa da gülmeler devam eder.Acaba düşen de mi hata yoksa gülende mi? Bence kötü niyet aramaya gerek yok.

junip

Uğur belliki Vedat bey alınmış. Bir özür herşeyi çözer. Gereksiz polemikler oluşmaz kaldıki herkes burada arkadaş, gülmek tabiki doğal ama alındığını bildiren birine daha ileri gitmeden hemen özür dilenmeli bence saygıdan dolayı.