Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

147 su radyatörü ihtiyacım var

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

budat

2004 147 su radyatörü ihtiyacım var. parçayı sorusturdum. bırkac parcacı bana duz vitesmi klımalımı dıye sordu alakası varmı yoksa fiyat yukseltmek içinmi yapıyolar anlamadım
arkadaşlar nerden dogru parcayı bulabilirim diye yardımcı olursanız cok memnun kalıcam. herkeze saygılar

Alfadanadam

En kesin çözüm aracınızın şasi numarası ile araştırmaktır.

You are not allowed to view links. Register or Login  size derman olabilir yada You are not allowed to view links. Register or Login adresinden sorabilirsiniz ilk aklıma gelenler.

tolga_ozhan

You are not allowed to view links. Register or Login
2004 147 su radyatörü ihtiyacım var. parçayı sorusturdum. bırkac parcacı bana duz vitesmi klımalımı dıye sordu alakası varmı yoksa fiyat yukseltmek içinmi yapıyolar anlamadım
arkadaşlar nerden dogru parcayı bulabilirim diye yardımcı olursanız cok memnun kalıcam. herkeze saygılar

GTA hariç bütün benzinli 147'lerin su radyatörleri aynıdır.
Kısaca JTD ve GTA farklı sadece.
O klimalı mı düz vites mi vs.. diyen adamlardan koşarak kaçın bence.

Ben yan sanayi radyatörden uzak durmanızı tavsiye ederim. Son dönemde 2 kere denk geldim, daha yeni takılmış ama ömrünü tamamlamış yan sanayi su radyatörüne.

cAn16

GTA hariç bütün benzinli 147'lerin su radyatörleri aynıdır.
Kısaca JTD ve GTA farklı sadece.
O klimalı mı düz vites mi vs.. diyen adamlardan koşarak kaçın bence.

Ben yan sanayi radyatörden uzak durmanızı tavsiye ederim. Son dönemde 2 kere denk geldim, daha yeni takılmış ama ömrünü tamamlamış yan sanayi su radyatörüne.

Yan sanayi radyatörün sakıncaları nedir ? Valeo mu tercih etmeliyiz ?
2008 Blackline 147 - 1.6 TS 120Hp
2014 Alfa Beyazı Giulietta 1.4 TB TCT 170Hp
2006 Jamara Black 156 1.6 TS Distinctive 120Hp

Alfadanadam

Yan sanayi yada orjinal aslında yaptıkları iş aynı. Ancak herşeyde olduğu gibi "marka" kalite güvencesidir. Absürd farklar yoksa bilindik marka tercih ederdim şahsen.

halil

yan sanayi ile orjinal arasında malzeme kalite farkı,işçilik farkı olabilir. ama en önemli fark bence radyatörden suyun geçerken oluşturduğu dirençtir.orjinalinde bu hesaplanmıştır.devirdaim pompası buna göre seçilmiştir.yan sanayi kullanacağınız radyatörün içindeki kanalların ,orjinal radyatörün kanallarından daha dar olması durumunda ,sistemde akış zorlaşır.devirdaim pompasına ilave yük You are not allowed to view links. Register or Login dolaşımı tam  istenildiği gibi olmaz.
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A