Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Elektronikler calismiyor

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alf78

Merhabalar,
Alfa Romeo Mito 1.4TB (155 hp) sahibiyim. Araci yeni aldim, cam suyunda antfriz yokmus ve dondu. Hava isininca da acilmayinca sigortasinin atmis olabilecegini dusunduk. Usta sigorta panelini soktugunda f09 lu bulamadi ve bir kac soketi sokup takti. Bu esnada kontak acik konumdaymis. Sonucta su puskurtme motorunun dondugu ortaya cikti ve kolayca cozuldu. Lakin araci calistirdigimda direksiyon, hill hold, asr, abs ve ebd uyarisi aldim. Suan hicbiri calismiyor.  Sifirlama vs. mi yapmak gerekiyor bilmiyorum. Henuz hangi ozel servise gidecegime de karar veremedim, Ankara'da ikamet ediyorum. Daha once basina gelen veya fikir sahibi olan var midir?

tolga_ozhan

Olduğu yerde araç çalışır haldeyken direksiyonu tam sağa, sonra tam sola kırıp, ardından toplayın. Kontağı tekrar açıp kapatın. O arızaların gitmesi gerekli.

alf78

Denedim, malesef sonuc vermedi. Arac ana elranda sirayla direksiyon, abs, asr, hiller uyarilarini vermeye devam ediyor. Calistirirken uyarilar once sonuyor, daha sonrasinda el freni ikazi (kirmizi) ve abs, traction (sari) olaran yanmaya devam ediyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

tolga_ozhan

Cihaza bağlanması tek çözüm o zaman.

alf78

Sigortada soketin biri yanlis yere takilmis, problem cozuldu. İlginize tesekkurler,

Sent from my iPhone using Tapatalk