0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çu çu çup dediniz ama acaba şak şak şakır şakır desem belki fikir verir, tahmin yürütüyorum; kötü yakıttan dolayı gaza basınca süpapların şakırdama sesi gelir, çektiğiniz anda ses kesilir.SM-N915F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
otomatik vites mi?vites değiştirirken mi gerçekleşiyor bu ses.bir borudan gelen öksürme sesi gibi olup aracı da silkeliyor mu?
Tam emin olmamakla birlikte turbo olabilir diyorum. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Abi merhaba Turboda sorun yok sanırsam , turbo göstergesi sürekli çalışıyor, düzenli olarak , ama turbo yuda göstereyim. Bir yetkili ustaya yada servise.Ankara da önerebileceğiniz gerçekten işinin ehli olan bir usta tanıyormusunuz ? Kazık atmayacak ama hakkınıda alacak .Teşekkür ederim cevabınız için
Sesi alacak şekilde Video yüklerseniz, çup çup şak şak çi çi çu dan hep birlikte kurtuluruz bilen biri dorunu bulur ve sizde sorununuzdan kurtulursunuz. SM-N915F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oncelikle geçmiş olsun.Bende Ankara'dayım forum üyelerinden @OğuzCanAlantor kardesimin servisine gidiyorum.Iscilikleri,esnafliklari birinci sınıf.Tavsiye ederim
Ankara'ya geldiğinizde çayımı içmeye beklerim , her zaman yardımcı oluruz . Eğer gelme imkanınız yoksa bana video çekip yollayabilirsiniz . Uzaktanda yardım etmeye çalışırım .
youtube ye "Blow Off" yaz, eger cug pug dediğin ses aynı ise turbo sesi.
Alfin'e gidin. Forum üyemiz @OğuzCanAlantor un servisidir. İşlerinde uzmanlardır. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi