Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

hız göstergesi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

serdar

Arkadaşlar 88 model 1.7 8v 33ümün hız göstergesi kendi başına hareket etmeye başladı şöyle ki, ibre alıp başını sona kadar dayanıyor ve tahmin edersiniz ki kilometreyi hızlıca ileriye doğru sanki araba 260kmh ile gidermiş gibi...  Sorun okuyucuda değil ona eminim başına gelmiş olan veya bunu şu kişi çözer diyerek beni yönlendirebileceğiniz bir yer varmı acaba. ilginize şimdiden teşekkürler             

ATA

Komsumda 85 model 1.5 var ondada ayni sorun var.

Tapatalk
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

tolga_ozhan

Göstergenin elektrik motoru arızalı muhtemelen. Büyük sanayilerde kilometre saati tamiri yapan yerler var.
Bir diğer sıkıntı ise bu şekilde olunca muayneden geçirmiyorlar.

agucba

Kuzenimde zamanında 33 Boxer 16V vardır. Onda da arada bir sorun oluyordu. Sonra bunu Hasanpaşa'da (Belediye'nin oradan Hasapaşa'ya döndükten sonraki ilk sağ sokağın içinde) bir yere göstermiştim (öyle hatırlıyorum, 15 sene oldu çünkü) ve düzeltilmişti.

///////////////

Alfadanadam

Elektrikçi Muhsin Usta'ya bir danışın. En azından ne yapmak gerekir yönlendirebilir sizi.

Muhsin Usta : 0 555 302 65 08

fmtan

Maşallah 1988 model AlfaRomeo sene 2014 yaş 26... Benim 156 2002 model 26 yaşındayken  2028 de aynı sıkıntıyı bende yaşamak isterim o kadar gidermi sizce???

serdar

Çok teşekkürler arkadaşlar. Önce muhsin ustaya bbir danışıp daha sonra diğer alternatiflere yönelmeyi düşünüyorum. çünkü birkaç kilometreciye uğradım ve tabii ki alfa olduğu için pek yanaşmadılar. Dur bakalım nasıl çözülecek. bu arada tatil için Ayvalıkta olacağımdan Bornova sanayi sitesine de uğramayı düşünüyorum oralarda yönlendirebilceğiniz yer varsa o seçeneğide kullanabilirim. çok teşekkürler...

serdar

You are not allowed to view links. Register or Login
Maşallah 1988 model AlfaRomeo sene 2014 yaş 26... Benim 156 2002 model 26 yaşındayken  2028 de aynı sıkıntıyı bende yaşamak isterim o kadar gidermi sizce???
Kesinlikle gider bence fakat ben hiç sıkıntı yaşamamanızı dilerim  :D :D :D

serdar

You are not allowed to view links. Register or Login
Elektrikçi Muhsin Usta'ya bir danışın. En azından ne yapmak gerekir yönlendirebilir sizi.

Muhsin Usta : 0 555 302 65 08
teşekkürler tavsiye için fakat kıl payı farkla kaçırdım ustayı bir saat önce Gökçeada'ya doğru yola çıkmış :'( yönlendirdiği yerde Muhsin usta olmadan bakamayız dedi Muhsin usta'da üç ay sonra dönerim dedi   Beklemedeyiz yani