0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bayramdan sonra bir usta ile gorusecegim.onemli olan tesisat varmi yokmu onu net olarak ogrenmem gerekiyorGT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Patron sen hala care bulamadin mi bu ise
Tesisat yoksa da cekilir. Cok zor bisey degil. Onemli olan beyinde acilip kapanma olayi varmi. Arkdasin dedigi gibi bilgisayar baglar acarlar eger varsa. Bi tane qv ciye sormustum. Sonradan taktirmis cc yi. Parcayi alip ankarada bi ozel serviste monte ettirmis. Sent from my ASUS_Z002 using Tapatalk
ankarada hangi ozel serviste takdi.banada ozelden ismini ve yeribi gonderirmisiniz.GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Türkiye'de ilk defa Mito QV'ye ben takmıştım sanırım. Ne kadar hevesliymişim o zamanlar. Mito için tesisat detaylarını merak edenler şu mesajı okuyabilir:http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/'10-mito-qv/msg235033/#msg235033
bir seyi merak ettim . eger varsa,cc kolu sinyal kablosu ve soketi direksiyon airbagının arkasında mıdır. paylaşımda bulundugunuz mito ile ilgili sayfada gördüğüm bir fotoda öyle gördüm.ilgili sayfada baska ayrıntı da bulamadım.aciklama yaparsınız sevinirim. GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ahmet bey sırasıyla havayastığını, direksiyonu, direksiyon ile gösterge arasında kalan alt - üst plastik kapakları ve sinyal kolunu sökmelisiniz.
doğru anlamış mıyım acaba.tesisatin ve soketin olup olmadığını sizin mito ile ilgili paylaşım yaptığınız sayfadaki gibi,sürücü airbagı sokuldukten sonra mı belli olur.GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu Söylediğiniz olay giulietta için geçerli mi? Tesisat hazır halde mito daki gibi mevcut mu acaba? Ben sırf emin olamadığım için vazgeçtim bu işten.