Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

147 için ISO kablosu

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GooSe

Merhaba, Aracım için parrot mki 9100 bluetooth araç kiti aldım. Montaj sırassında konnektörleri kesmemek için ISO konnektörüne ihtiyacım var. Nereden bulabilirim veya temin edebilirim.

GooSe

Bizim araçlar için ISO kablosuna ihtiyaç yokmuş.Zaten ISO kendi kablosu imiş

Bugün bluetooth kitini taktırdım tek kelimeyle mükemmel . Parrot mki 9100 seçmemin nedeni USB iphone ipod ve jack girişinin olması.
Bursada Kasapoğlu otomotive montaj yaptırdım 10 üzerinden 15 Kendi araçlarına montaj yapar gibi yaptılar.

Alfadanadam

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Kaç liraya aldınız? Kullanım performansından memnun kaldınız mı?

GooSe

Teşekkür ederim.

200 Tl ye aldım. Media markette 400 Tl idi. You are not allowed to view links. Register or Login da ankaradan Ford parçaları satan bir firmadan aldım. (Ürün sıfırdı. Jelatini kendim açtım. Telefonda 10 tane getirttiğini 9. yu bana sattığını söyledi.) Parrot Ford parçası gibi  üretmiş ama diğer cihazlardan hiç bir farkı yok . (barkodunda Ford yazıyordu)

Usb kablolarını el freni yanındaki dar uzun kanala yerleştirdik. Kumadasını ise ASR tuşunun altındaki bozuk para bölümüne. Elkranı ise bardaklığın yanındaki çekmecenin ön yüzüne konumlandırdık.

Performans olarak çok kısa kullanabildim. USB va normal 3.5 jack ses kalitesi oldukça iyi. Konuşma ses kalitesi ise mükemmeldi. Özellikle sunroofu açıp deneme yaptım rüzgar sesi karşı tarafa gitmiyormuş.

İphone girişini ise iphone um olmadığı için deneyemedim. Diğer tarafatan yazılım güncellemesini yapıp türkçe ses komutlarını deneyeceğim .

Video ve fotoğraf eklerim .

Kısacası sahibinden.comda bizim araçlar için USB ve kart okuyucu aparatlara 150 TL verceğime 200 TL buna verdim ve kesinlikle doğru karaı vermişim diyorum Bu tarz bişey düşünüyorusanız kesinlikle tavsiye ediyorum.

Alfadanadam

Piyasanın yarı fiyatına almışsınız, gayet kaliteli bir ürün. Bence de AUX cihazı yerine bu ürün çok daha mantıklı.

Alfadanadam

You are not allowed to view links. Register or Login

İlandaki ürün ise zamn yapmış sanırım :)

GooSe

Aldığım ürünün ilanı
You are not allowed to view links. Register or Login

Ürün sizin verdiğiniz ürünün ( linkteki LCD li ) OLED ekranlı versiyonu . Ekran kırmızı olasaydı bide tadından yenmeyecekti :)